Zubní ordinace 5P = pečlivý přístup, pravidelná preventivní péče

• Zubní chirurgie

Petr Hrubý
Zubní ordinace 5P s.r.o.

Štefánikova 535/48, Hradec Králové 500 11

Mám strach ze zubaře ale mohu napsat perfektní práce super šikovný zubař

• Zubní ordinace 5P s.r.o. odstranění zubů  •

Velmi dobrý přístup v této ordinaci, dva zuby venku a musím říct, že jsem byl příjemně překvapený. Klidný, vstřícný a profesionální přístup. Klobouk dolů...

• Zubní ordinace 5P s.r.o. extrakce zubu  •

Velmi děkujeme za provedené zákroky u dcery.. čtyři osmičky jsou venku bez jakýchkoli komplikací.. pan doktor je naprostý profík se srdcem na správném místě. Absolutně není co vytknout..klidný, pečlivý, profesionální..chválím i sestřičku, sympatická,milá :-) Jen tak dál , jste skvělí :-)

• Zubní ordinace 5P s.r.o. stomatologická chirurgie  •

Skvely doktor. Pro me koplikovana extrakce osmicky dopadla skvele a rychle. Mistr ve svem oboru. Velice prijemny doktor i sestricka ktery vyslechnou i vase pozadavky a potreby. Proste top !!!!

• Zubní ordinace 5P s.r.o. extrakce zubu  •

Byl jsem u pana doktora poprvé a žasnul jsem jak příjemná návštěva může být u zubního lékaře. Naprosto profesionální přístup pana doktora i sestry, neskutečné.

• F

Absolutně nejlepší stomatologický chirurg! Poctivá a pečlivá pěče. Mohu jen doporučit.. neměl jsem žádné komplikace ani potíže před či po zákroku. Luxus

• Zubní ordinace 5P s.r.o. stomatologická chirurgie  •

• Pan doktor naprostý profesionál, zákrok bezbolestny a precizně provedeny!!!!! Mohu jen a jen doporučit:-)

• Zubní ordinace 5P s.r.o. extrakce zubu  •

• Jsem velmi spokojená, pan doktor je profesionální, slušný, prostě perfektní. Používá moderní techniku a seznámí mě se všemi výkony, jeho práce je precizní.

• Zubní ordinace 5P s.r.o. spadl mi můstek  •

• Navzdory svému příjmení je pan doktor velmi lidský a příjemný. Jsem týden po extrakci obou levých osmiček. K jeho práci nemám jediné výtky. Již třetí den jsem byl bez analgetik. Dnes je to týden, jsem bez bolesti, bez komplikací, stehy po vysekávání zubu z kosti jsou vytáhnuty a vše je v pořádku. Jsem maximálně spokojený.

• JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI :-) byla jsem jen na dvou speciálních zákrocích, musím říct - že smekám. Jak nerada sedám na zubařské křeslo, tak tady jsem byla odzbrojena milým přístupem.. Maximální profesionalita, preciznost, velmi milý lidský přístup a perfektní výsledek skutečně BEZ BOLESTI :-).. jste odborník na správném místě, přeji Vám úspěšnou kariéru, už nyní máte velmi dobré jméno :-) jen tak dál, fandím !