Jsem psycholožka a psychoterapeutka ve výcviku (PCA) se zkušenostmi ze zdravotnictví. Nabízím individuální psychoterapii a psychologické poradenství pro dospělé v Brně.

Nabízím bezpečný prostor, kde můžete být tak, jak právě jste. Společně hledáme porozumění a vaši jedinečnou cestu ke změně.

Pracovní zkušenosti

• Psycholog ve zdravotnictví (hlavní náplň práce – psychoterapie), od 2024, Centrum klinické psychologie a psychosomatiky RHEA

• Vlastní praxe od roku 2022 (zpočátku pro klienty z IT prostředí)

Psychoterapeutický výcvik

• PCA (Rogersovská) psychoterapie (od 2022 dosud ve výcviku, Inštitút psychoterapie a socioterapie)

Vysokoškolské studium

• Jednooborová psychologie – titul Mgr. (2015–2021, Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity)

Více O mně

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

• První konzultace

1 400 Kč

• Psychologické poradenství (50 min)

1 200 Kč

Nela Slezáková

Botanická 834/56, Brno-střed, Brno 602 00

Jitka

Paní psycholožka mi nesmírně pomohla v mém nejtěžším životním období. Naslouchala bez jakéhokoli odsuzování a s empatií, což pro mě bylo klíčové. Z každého sezení jsem odcházela s o něco lepším pocitem a díky její podpoře jsem postupně našla cestu ze zdánlivě bezvýchodné situace. Pomohla mi najít zpět radost do života a za to jí patří obrovské díky. Vřele doporučuji.

• psychologické poradenství (50 min)  •

Mgr. Nela Slezáková

Děkuji za milou recenzi! Chci ještě jednou vyzdvihnout, že bez vaší otevřenosti a vytrvalosti by to nešlo. Těší mě, že se zase těšíte :)