psycholog, terapeut
vystudovala Fakultu sociálních studií MU v Brně
další vzdělávání: výcvik v telefonické krizové intervenci, kurzy psychorelaxačních technik a práce s agresí u dětí, kurz komunikačních a výchovných přístupů (Respektovat a být respektován – autoři Nováčková, Nevolová, Kopřivovi), kurz Filiální terapie
2013 ukončen 4-letý komplexní psychoterapeutický výcviku v systemickém přístupu „Umění terapie“
pracovní zkušenosti: konzultant na Lince bezpečí v Praze, psycholog v Pedagogicko-psychologické poradně, psycholog v krizovém centru pro děti, dospívající a rodiny a pro oběti domácího násilí
terapeuticky pracuje s jednotlivci, páry a rodinami
Více O mně

Mgr. Jana Šlégrová
Jana Šlégrová

Údolní 5, Brno 602 00

2 názory

Paní psycholožka Šlégrová mi pomohla v těžkém životním období, kdy jsem řešil svoje první zaměstnání, studijní záležitosti a trvající rodinné problémy, které měly na obě předcházející vliv. Milejší a empatičtější osobu jsem nepotkal, mohu vřele doporučit!

• Jana Šlégrová Jiný  •

• Výborná terapeutka, která se plně odevzdává své práci. Přistupuje k vám s porozuměním a jistou péčí. Velmi ochotná, vstřícná a nápomocná. Mohu vřele doporučit!

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, Je mi 19 let a trpím sociální fobií. Pořád jsem si myslela, že se to zlepší, ale spíš se

Je mi 19 let a trpím sociální fobií. Pořád jsem si myslela, že se to zlepší, ale spíš se to zhoršuje. Mám strach jenom třeba při čtení referátu, bojím se i jíst před lidma. Kvůli tomu problému moc kamarádů nemám, přitom mám lidi ráda. Chtěla bych být jako ostatní, příjde mi…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Jana Šlégrová

je skvělé, že jste se rozhodla svůj problém napsat a tím s ním zkusit něco udělat.
Nemyslím, že je směšné, že takové problémy máte. Je spousta lidí, co se s obdobnými potížemi…