Marta Václavíková
Teamprevent-santé

Pštrossova 24, Praha 12, Praha 110 00

• pani doktorka je prima, vyhovi a umi pomoct. Chodime tam i s malinkymi detmi vsechno jde bez strachu a kravalu. Libi se mi ze p. doktorka nabidne i doplnkove/preventivni pripravky ktere funguji.

• S paní doktorkou jsem velmi spokojena, vím , že to může být třeba můj subjektivní názor, ale před každým vyšetřením jsem dost vyplašená a paní dotorka mi vysvětlila na co který nástro a přístroj je a jak ho b ude používat a pak mi navrhla i léčbu, byla jsem spokojená, protože mi za každou cenu nevnucovala antibiotika

• Také doporučuji,velmi příjemné vystupování, dopodrobna vysvětlí o co se jedná a jaká léčba bude nejvhodnější, případne doporučí i jiného lékaře, když je potřeba dovyšetřit v jiném oboru

• Sympatická,příjemná, velmi milé prostředí s komplexním vyšetřením a léčbou se kterou jsme byl velmi spokojen, děkuji

• Dobrý den, nejlepší ORL lékařka, jakou jsem kdy poznala.vysoce odborná, navíc milá, příjemná a vstřícná.
    Nováková Praha 4

• milá, šikovná, doporučuji

• Jsem spokojený s péčí paní doktorky, po doporučení, které jsem dostal od známých jsem navštívil ORL ordinaci a opravdu jsem se dočkal požadované péče, byl jsem velmi mile překvapen přístupem p.doktorky

• U pí.doktorky se léčim jíž řadu let a mohu potvrdit,že se jedná o vysoce erudovanou odbornici se zájmem o pacienta.Vždy je přívětivá,ochotná nejen vyslechout pacienta,ale podrobně vysvětlí současný problém a jeho léčbu.
    Doporučuji.

• Jsem spokojený s přístupem paní doktorky, byl jsem k ní doporučen a nelituji,velmi ochotná, vše vysvětlí a snaží se najít optimální léčbu, neholduji chemii a tak mi nabídla i alternativní léčbu

• Velmi hezký přístup i k malým dětem. Doporučuji!