Psycholog · Více o specializacích

Nabízím analyticky orientovanou individuální a skupinovou psychoterapii v centru Prahy. Mohu vám nabídnout bezpečné a nestranné zázemí, ve kterém můžeme vaše obtíže prozkoumávat, nahlížet z různých stran, rozumět jim a díky tomu můžete získat většímu porozumění sám/sama sobě, svému tělu, prožitkům a vztahům. Toto porozumění vede k větší osobní zralosti a růstu a projevuje se v trvalejších změnách, v odstranění či zmírnění obtíží. Chápání souvislostí a příčin a to ne vždy plně vědomých je součástí takové terapie. Vice na: www.terapievpraze.cz
Více O mně

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)

• Psychologické poradenství

600 Kč - 700 Kč

• Skupinová psychoterapie

300 Kč - 350 Kč

Kamil Antonín Vondrouš
Ordinace klinické psychologie

Areál opatství Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00 Praha 2 - Nové Město, Praha 128 00

Kamil Antonín Vondrouš
Ordinace klinické psychologie

Vyšehradská 49/320, Praha 128 00

Po dlouhém rozmýšlení a vleklých obtížích jsem se konečně rozhodla vyhledat psychoterapeuta. Terapie trvala asi tři roky. Pan Vondrouš laskavě naslouchal a provedl mě cestou poznávání sebe sama. Bylo to těžké, ale jeho upřímný zájem o mně mi pomáhal to zvládnout. Jsem mu nesmírně vděčná, že můžu opět žít spokojený život a mít se ráda. Pan Vondrouš je opravdu profesionál na svém místě:-)

• Ordinace klinické psychologie Individuální psychoterapie  •

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, již delší dobu trpím úzkostmi a depresemi. Je mi 26 let, před necelými 2 roky jsem dostudovala úspěšně VŠ a momentálně mám již třetí zaměstnaní za tu dobu. Práce mě ovšem nečiní šťastnou a stresuje mě. Ne tak ani samotná práce, ale být v kolektivu kolegů. Jsem neustále sevřená a nešťastná.…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Kamil Antonín Vondrouš

Dobry den, domnivam se, ze by Vam mohla pomoci dlouhodobejsi pravidelna psychoterapie - nejlepe skupinova. Kamil A. Vondrous

Dobrý den, už po několikáté přemýšlím, že bych si zašla na konzultaci, ale vždy když se objednám, ze strachu, že přijdu a nebudu vědět jak začít, co říct nebo mi lékař prostě poví, že nemám vlastně žádný problém jsem to vždy zrušila. A tak jsem se chtěla zeptat, co mám dělat jinak, abych mezi…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Kamil Antonín Vondrouš

Dobry den, ve Vasem pripade bych doporucoval skupinovou psychoterapii. V Praze je celkem dostupna, v jinych oblastech oblastech nevim.

Zdravim,

K.V.