Pacienti, které ošetřuji
Psychologické poradenství
600 Kč - 700 Kč -
Skupinová psychoterapie
300 Kč - 350 Kč -
Areál opatství Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00 Praha 2 - Nové Město, Praha 128 00
Vyšehradská 49/320, Praha 128 00
MR
Po dlouhém rozmýšlení a vleklých obtížích jsem se konečně rozhodla vyhledat psychoterapeuta. Terapie trvala asi tři roky. Pan Vondrouš laskavě naslouchal a provedl mě cestou poznávání sebe sama. Bylo to těžké, ale jeho upřímný zájem o mně mi pomáhal to zvládnout. Jsem mu nesmírně vděčná, že můžu opět žít spokojený život a mít se ráda. Pan Vondrouš je opravdu profesionál na svém místě:-)
• Ordinace klinické psychologie • Individuální psychoterapie •
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, již delší dobu trpím úzkostmi a depresemi. Je mi 26 let, před necelými 2 roky jsem dostudovala úspěšně VŠ a momentálně mám již třetí zaměstnaní za tu dobu. Práce mě ovšem nečiní šťastnou a stresuje mě. Ne tak ani samotná práce, ale být v kolektivu kolegů. Jsem neustále sevřená a nešťastná.…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den, domnivam se, ze by Vam mohla pomoci dlouhodobejsi pravidelna psychoterapie - nejlepe skupinova. Kamil A. Vondrous
Dobrý den, už po několikáté přemýšlím, že bych si zašla na konzultaci, ale vždy když se objednám, ze strachu, že přijdu a nebudu vědět jak začít, co říct nebo mi lékař prostě poví, že nemám vlastně žádný problém jsem to vždy zrušila. A tak jsem se chtěla zeptat, co mám dělat jinak, abych mezi…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den, ve Vasem pripade bych doporucoval skupinovou psychoterapii. V Praze je celkem dostupna, v jinych oblastech oblastech nevim.
Zdravim,
K.V.