Staňkova 1345, Pardubice 53002
Z
Zuzana
Pan Doktor Nekvinda mně dnes dělal akutní extrakci ret zubu 38.Všechen jeho tým ,počínaje u recepce, paní která po telefonu semnou mluvila , byla laskavá a jedním slovem boží, hned mě uklidnila. Další byla asistenka u zákroku, během procesu vše říkala, co bude p. Doktor Nekvinda dělat. Uklidňovaly mě oba. Přístup ke mě byl prostě úžasný, p. Doktor je báječný, hodný a lidský. Mohu jenom chválit celý jeho pracovní tým! Tato práce neměla chybu. Přiznám se, že na mě venku čekala kamarádka ,a já začala strašně brečet tou obrovskou úlevou, že mě pomohly zbavit se toho zubu, který musel jít ven, jenom chir. zákrokem. Všem přeji zdravíčko ,a skvělou náladu, kterou tam měli. Už na mě působila injekce na umrtvení ,ale v duchu mě bylo fajn s nimi. Tohle je neuvěřitelné .Nejradši bych ho objala, ale psal zprávu a já se neodvážila ani asistentku, která tedy byla boží taky .Mohu doporučit a vůbec nemohu nic vytknout. Obrovská úleva a všem do týmu posílám .Tomuhle týmu se klaním.
• Sam.ordinace PL - stomatologa • Jiný •
Marcella Marboe-Hrabincová
Pan doktor Nekvinda je bezesporu špičkový profesionál (odborné zhodnocení situace, její přístupné vysvětlení pacientovi, pochopitelné navržení možných řešení atd.), ale z mého hlediska je naprosto výjimečný zejména tím, že do popředí celé své lékařské osobnosti staví zájem pacienta. Snaží se chápat jeho potřeby nejen z hlediska vnějšího (fungování ve společnosti), ale i vnitřního, ve smyslu pacientova psychického přijímání jeho, často neutěšené, životní situace. Vstřícnost pana doktora tak dokáže navodit přátelskou atmosféru a vedle pocitu uvolnění i vědomí, že tomuto člověku nezáleží pouze na penězích, ale přednostně na vás.
A za to bych mu chtěla poděkovat především.
• Sam.ordinace PL - stomatologa • Jiný •
N
N.S.
Pan doktor Nekvinda je opravdu kapacita ve svém oboru a navíc velice empatický jako člověk. Léčila jsem se u něj již od dětství s problémem, který se táhl x let a doktoři si se mnou nevěděli rady. Pan doktor to nikdy se mnou nevzdal a vždy se snažil najít řešení problému a pomoci mi, abych mohla prožít plnohodnotný život s krásným úsměvem. Při zákroku se vždy snažil aby nebyla cítit bolest, snažil se uvolnit atmosféru, když jsem byla ve stresu a odvedl absolutně skvělou práci.
Jsem mu velice vděčná a smekám klobouk,. Je to opravdu člověk na svém místě. Kéž by více doktorů mělo přístup k pacientům jako pan doktor Nekvinda.• Sam.ordinace PL - stomatologa • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Děkuji špičkovému týmu v čele s MUDr. Ivo Nekvindou.
Autentičnost, laskavost, upřímnost, profesionalita, lidskost, důvěra, kvalita. Děkuji srdečně.
Miroslava Koubská• Sam.ordinace PL - stomatologa • •
monca.kleiner
Já jsem s panem doktorem též velmi spokojená. Můžu porovnávat s více zubaři, protože během dvou let jsem jich obešla opravdu hodně. Pan doktor je dle mého názoru opravdu nejlepší. Mám bezbolestně implantované dva zuby a tyto zuby v mé puse drží lépe, než mé vlastní. Implantáty jedině u tohoto pana doktora. Moc Vám děkuji za péči. Kleinerová
• Sam.ordinace PL - stomatologa • implantáty a jiná ošetření •
Nejlepší zubař, nejsem u něj evidován, ale když mě chytl akutní zánět moudráku, tak v Pardubicích na stomatochirurgii mě poslali domů a obědnali za týden, já jsem nemohl přes neůstupnou bolest ani jíst a cpal jsem se paralenem, tak jsem se zkusil zastavit u Pana Nekvindy a i přes to, že měl v čekárně asi 3 své pacienty, tak mě přijmul a do půl hodiny jsem byl venku, a zub se krásně zahojil a ještě mě dostalo, že si za svou práci neřekl ani korunu, je to neskutečný, ale je to důkaz že ještě existují slušní a skromní lidé,kteří dělají vynikající práci.
Váš účet byl odstraněn
Nejlepší zubař na světě! :-) Výborný přístup k pacientovi. Až u pana doktora Nekvindy jsem se přestal bát zubařů. Zuby mi drží na vlásku :-),ale stejně se je snaží všemožně zachránit. Všem bych ho doporučil. Škoda jen, že už nebere nové pacienty, ale chápu to, diář není nafukovací. :-)
Co se týká sestřičky, ta naše usměvavá blonďatá prý plní povinnosti maminky, tak to bohužel budeme muset pár let vydržet s tou novou. Té naší přeji, ať si miminko užije plnými doušky a vrátí se nám v plné síle zpět. Děkuji za zubní péči MUDr. Nekvindovi a také ji za bezvadný přístup a stálý úsměv na tváři. JT• • •
Váš účet byl odstraněn
Byla jsem u pana doktora na implantátech dolní čelisti a mohu podepsat všechny nadšené pacienty. Odborník, rychlý, milý, vstřícný prostě jednička. Opravdu to mohu posoudit, protože jsem již byla dříve na implantaci horní čelisti u jiného lékaře a ten rozdíl byl nebetyčný.
Pane doktore moc děkuji.
Iva• • •
Váš účet byl odstraněn
Doktor Nekvinda je na svůj věk fantastický odborník, zachránil mi dva zuby a při každé návštěvě se mi maximálně věnuje. Troufám si tvrdit, že ho jeho práce baví a naplňuje a to je především u lékaře velmi důležité, žádná denní rutina.
Je to můj pátý zubař a doufám, že i poslední.
Navíc sestřička je naprosto profesionální a veselá žena, se kterou není problém domluvit se po ošetření a zajít někam na kávu :-)• • •
Váš účet byl odstraněn
Ahoj jsem 23 lety kluk panicka hruza z zubaru ted mam zdratovany predni 2zuby a potrebuji s tim neco delat co myslite da se s nim popovidat ze to chci vyndat a dat tam zubi z priskyrice a tak nejak ?
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den pane doktore,
vím, že bohužel neberete nové pacienty, ale ráda bych se zeptala, zda bych si u Vás nemohla nechat vyndat moudráky. Slyšela jsem na Vás samou chválu :) Děkuji za odpověď Martina Kapustová
Dobrý den , můžete se objednat na recepci našeho lékařského centra
Pěkný dne IN
potřebuji implantovat 3 zuby vedle sebe v horní čelisti, mohu se k vám objednat na nějaké
předběžné vyšetření a odhad ceny?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den , můžete se objednat na recepci naše lékařského centra. Bez konzultace a RTG vyšetření není možno stanovit ani cenu , ani léčbu. Pěkný dne IN