Ivo Kysa
Praktický lékař pro dospělé

Štefánikova 265, Kopřivnice 74221

• Vyborný lékař chodil k němu můj děda otec a dneska i já!a jsem s ním velice spokojená.až na to dlouhé čekání pokud akutně onemocním!Což značí že je výborný jiank by k němu tolik lidí nechodilo!Ale jinak se objednám a jdu témeř přesně!

• moc dobry doktor.

• Jsem z Nového Jičína a k MUDr.Kysovi dojíždím do Kopřivnice.Nikdy jsem neměla vůči svému lékaři takovou důvěru jako k němu.Velice si ho vážím.

• znalý,zkušený,vyslechne zdravotní problémy a jiné,ty vyhodnotí a máli pochybnosti v úsudku požádá o konsultaci a prohlídku lékaře specialistu.

• Se všemi názory musím souhlasit.Je dobrej.

• Výborný praktik a diagnostik a má hezký přístup k pacientům. Otevřeně a srozumitelně komunikuje o zdravotním problému a v případě pochybnosti odešle k odbornému vyšetření. Umí taktně upozornit na rizika souvísející s možným vývojem onemocnění a dát rady, jak rizika minimalizovat (mimo vlastní lečbu). Doporučuji

• Jsem u pana doktora od svých dvaceti let a nikdy jsem se nesetkala s neochotou a neprofesionalitou.
    Ani po dvaceti letech bych neměnila, zdá se mi, že s přibývajícími léty pan doktor zraje jako víno. Jsem velice spokojená s přístupem i odborností.

• Jsme u pana doktora celá rodina.

Velmi dobrý lékař a diagnostik, skvělý přístup k pacientům, vynikající člověk, nelze na něj říci křivého slova..

Jsem velmi spokojená.