Roentgenova 2/37, Praha 150 30
Pan doktor mne poslal na přístrojové zmeření nosní průchodnosti, avšak laborantka nedokázala správně pracovat s daným přístrojem a softwarem, takže se měření muselo několikrát opakovat, a nakonec nebylo ani jisté, která hodnota patří ke které dirce.
Pan doktor byl sice milý, nicméně si myslím, že mé potíže si nechtěl připustit, a uvedl, že není co léčit. To je ovšem nesmysl, jelikož u jiných odborníků mi byly problémy potvrzeny. Dále poznamenal, že nemám chodit po různých doktorech - což ovšem je nesouvisející téma, působilo to na mne arogantním dojmem. Ostatně, pokud by zdravotníctví dokázalo obtíže vyřešit s prvním odborníkem, člověk by nemusel hledat názor druhých.
Mimochodem, prostory nemocnice Na Homolce na mne zapůsobily velmi negativně, jak jsou zastaralé.• Nemocnice Na Homolce • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze
- Otorinolaryngologové s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Praze
- Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Praze