Stříbrnická 10, Ústí nad Labem 40011
Paní doktorka byla nepříjemná ještě si bude zvyšovat hlas skákat do řeči nebyla mi schopna vystavit papír abych čekala dvě hodiny na jeden papír není možný a ještě mi začne říkat že tam bude mít lidí u jiné Doktorky se mi to nestalo tak vždy řekla že mi ho vystaví a přišla jsem si pro něj zítra ale takhle paní Doktorka Drnkova nepříjemná !!!
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Šárka
Na paní doktorku jsme narazili na pohotovosti o víkendu a můžu vřele doporučit je opravdu skvělá synovi zachránila zivot. Kdybychom někdy měnili pediatra víme kam jít :)
Katka
Skvělá lékařka..mohu řīct že jí věřīm.synovi je7 let a nikdy se nespletla,vše vždy probīhalo tak jak diagnostikovala..100%DŮVĖRA..navic klidna a pohodová.
Eva Koptová
Je to skvela doktorka a sestra a jak jsem cetla na zacatku tak pani doktorka si musi taky zajet na dovcu potrebuje to kazdy clovet.Jeste ze jsem u ni je peclyva a nic nezanedba a holky se neboji to je super,a obe jsou moc myle.dekujem
Romana Mužikova
SKVĚLÁ LÉKAŘKA MUŽU JEN DOPORUČIT
Eva Handzová
Výborná lékařka i sestra. Velmi vstřícný lidksý přístup.
Milena
jako doktorka Ok, ale neumí zorganizovat čekárku, moc lidí, dlouho se čeká a sestra kmitá jak fretka, stačila by občas ještě jedna sestra na výpomoc třeba v době chřipek a bylo by to OK...a né si jezdit na dovolenou a nechat to tam napospas a ještě k tomu si tam naverbovat další okrsky...tohle beru jako neprofesionální
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
doporučuji velká ochota a vstřícnost
K paní doktorce chodíme s oběma dětma. Je moc milá, vždycky poradí a pomůže, nikdy neodbyde. Dětem se věnuje maximálně, což se odráží v delším čekání v čekárně, ale to čekání stojí za to. Radši si počkám na její ošetření než abych šla jinam a byla hotová v cuku letu. Neměnila bych. Je to člověk na správném místě. Stejně tak její sestřička. I.K.
Neznám lepší doktorku než je pí.Drnková.Jsme s ní naprosto spokojeni.To že musíme někdy čekat trošku déle nám nevadí,když jdete k jinými doktorovi tak čekáte třeba ještě déle.Takže:DOPORUČUJI