Věnuji se rodinám, párům a individuáně dospělým a dětem od 11 let věku.
Individuální terapii a psychologické poradenství vnímám jako kus společné cesty s klientem, kdy se věnujeme tomu, co prožívá, nad čím přemýšlí, co potřebuje. Je na naší vzájemné domluvě, jak má vypadat naše spolupráce, aby byla pro klienta užitečná.
Rodinnou terapii vnímám jako setkání, při kterém můžeme mluvit o tom, co obvykle zažíváte tak, aby měli prostor všichni a přineslo Vám to nové významy a možnosti, jak v rodině fungovat.
Jsem matka dvou dospívajících dcer, partnerka, nezdolný optimista a člověk velmi otevřený změnám a osobnímu růstu.
Terapeutický přístup
Telefonní číslo
2 názory
Z
Zdeněk Mašek
Naprosto vynikající přístup. Trochu jsem obával, když jsem měl přijít, ale paní psycholožka byla velmi empatická, profesionální a prostředí dostatečně velké a světlé. Takže obavy velmi rychle přešly. Ještě dlouhá cesta mne čeká, ale vzhledem k její podpoře věřím v úspěch.
• TerapNow • individuální psychoterapie •
Martin M.
Paní psycholožku bych rád doporučil. Velmi příjemné jednání, ochotná pomoci. Příjemné prostředí a možnost schůzky online.
• TerapNow • individuální psychoterapie •
Mgr. Olga Lázoková
Děkuji Martine. Byla to pro mě radostná spolupráce a oceňuji Vaši pracovitost a ochotu ke změně. Přeji více dobrých dnů. S pozdravem O. Lázoková