MUDr. Milka Melešová

Dermatolog Více

Dermatovenerologická ordinace

Na Florenci 9, Praha 11000

K paní doktorce chodím řadu let a byla to odbornice, která mi několikrát pomohla. Dnes je to arogantní,zlá osoba, která neposlouchá co jí říkáte, diagnozu určí z jednoho metru, nepustí vás ke slovu a dá vám přednášku na téma, které vás ani nezajímá. Pokud hledáte nového dermatologa, tomuto se vyhněte.

• Dermatovenerologická ordinace Jiný  •

pani doktorku znam nekolik let. vzdy byla sverazna a vzdy se u ni dlouho cekalo, ale venovala svym pacientum cas a pozornost. ted uz je to bohuzel jen stara pani rozlobena na svet. pani doktorka je velmi utocna, odmita sdelit diagnozu, napsat zpravu a jeji lecba nezabira. pouze z respektu k jejimu veku nepisi vice, ale rozhodne doporucuji se Mudr Melesove vyhnout.

• Š

Protože jsem neměla žádnou kožní lékařku, pomohlo mi, že mě paní doktorka vzala jako novou pacientku.
    První návštěva - měla jsem ekzém - na celém obličeji z roušky - dala mi kortikoidy , které pomohly a fungovalo to.
    Bohužel ekzémy se mi vrací v průběhu celého roku, několikrát, opakovaně v okolí očí, což je bolestivé.
    Opět nasadila kortikoidy - a to v létě, což mi opravdu nedělá dobře na sluníčku - s poznámkou, že si na to musím zvyknout, že s tím nejde nic dělat.
    Mrzí mě to, mám úctu k lidem a k profesionálům v jejím věku, ale bohužel k této doktorce již nepřijdu.
    A prosím pozor - neříkejte, že máte ekzém - prý to ekzém není - nemám definovat něco, čemu nerozumím ( zvláštní, že u jiného lékaře mi řekli, že to je klasický ekzém a mám alergii zatím zřejmě na potraviny - řeší se to.
    Jinak paní sestřička je velmi milá.

• Dermatovenerologická ordinace Jiný  •

• Přidávám svůj postřeh, který zde není ojedinělý. Nesmyslné čekání, nepříjemné vystupování, neúčinnost předepsaných léčiv (opakovaná), lifrování problému na jiné lékaře (chirurgie atd.) je skutečně alfou a omegou této lékařky = nechodit!

• Dermatovenerologická ordinace  •

Paní doktorka byla velmi příjemná, vše mi vysvětlila, uvidím, zda léčba zabere. V čekárně byli přede mnou 3 pacienti a čekala jsem něco okolo půl hodiny, nic strašného. Asi záleží, v kolik hodin přijdete, že. 5 minut před polední pauzou asi musíte počítat s tím, že se vám to protáhne... Jednoznačně paní doporučuji :)

• Dermatovenerologická ordinace Kožní ekzem, preventivní kontrola pih a znamék  •

• I

Paní doktorka je jeden z mála lidí člověk na svém místě. Vždy pomůže, vysvetluje osobně i po telefonu, ordinuje 5dni v týdnu bez objednání .Vezme každého.Ano musíte čekat ,ale na ní si vždy ráda pockam kdo s tím má problém muze se objednat jinam, bude čekat i 14dni i s akutním problémem, ale v klidu domova a těžko někde lze úplně na čas ordinovat.Co je tedy lepsi?Jedině co mě děsí je, že jednou ordinaci zavře navždy

P. MUDr Melešová, je velkou odbornicí ve svém oboru, moc mi pomohla, doporučuji. Pokud si někdo stěžuje na dlouhé čekáni, má možnost výběru.

• Dermatovenerologická ordinace  •

• S

Jednoznačně se paní MUDr. Malešové vyhněte. Kožař, ke kterému mne poslal praktický lékař měl dovolenou, tak jsem zvolil nejbližší otevřenou kožní ordinaci a to se ukázalo jako velká chyba. Ve frontě jsem byl v pořadí druhý, přesto trvalo hodinu čtyřicet minut, než jsem vešel do ordinace. Díky tenkým dveřím snadno slyšíte, o čem mluví personál a pacienti uvnitř. Jak s prvním tak druhým pacientem hovořila o osobních záležitostech, přičemž mezi pacienty následuje vždy min 10min pauza, kdy si povídá se sestřičkou. Na dlouhé čekání jsem byl upozorněn jak předcházející pacientkou, tak pacientkou v pořadí za mnou.

Když jsem si po 20 minutách "asi" pauzy na kafe dovolil zaklepat, a slušně říci, že jsem si na chvíli odběhl, zda mne mezitím nezvali dovnitř, dočkal jsem se po dalších 5 minutách po vstupu do ordinace přímého útoku. Pokus o hru na city ze stany doktorky, že se věnovala dívce s onkologickým onemocněním ji nevyšel. Okamžitý druhý útok, že nemám na kožním co dělat, že mám jít na chirurgii byl už opravdu směšný, hlavně, když v ruce držela kromě doporučení praktika ke kožaři i moji zprávu z chirurgie, že mám urychleně navštívit kožní. Takovéhle chování by člověk od staré paní asi nečekal. Nestálo to za hádku, za mnou čekala další pacientka, požádal jsem o vrácení kartičky pojištěnce, doporučení a odešel jsem. Ztracený čas mi však už nikdo nevrátí.

• Dermatovenerologická ordinace dermatitida  •

• Paní doktorka je trpělivá a profesionální, vysvětlí co, proč a na co předepisuje. Jen co vyjde jeden pacient, ihned jde druhý. Žádné dramatické čekání jsem nezažila.

• Dermatovenerologická ordinace Akné  •

• U paní doktorky si sice počkáte, ale výsledek opravdu stojí za to! Je to naprosto špičkový odborník ve svém oboru.