MUDr. Michal Mrózek

2008-dosud Gynprenatal s.r.o., gynekologická ordinace Havířov
2003–dosud CAT Ostrava – vzdělávací agentura, přednášející
2001–dosud sekundární lékař Gynekologicko-porodnického oddělení NsP Havířov

Ordinace GYNPRENATAL s.r.o., Místní 9,Havířov

ÚT 15.30 - 19.00 MUDr. Mrózek (liché týdny)
Více O mně

Jana Švermy 6/39, Havířov 73601

Gyn Prenatal

ulice Místní 9, Havířov

• H

Byla jsem u pana doktora 2x na vyšetření ve stacionáři pro těhotné s rizikovým těhotenstvím.Opravdu milý a příjemný pan doktor.

Velice příjemný a usměvavý pan doktor.Když jsem k němu vešla poprvé do ordinace,tak jsem byla hodně nervózní,že jdu k chlapovi,ale stačilo si jen sednout a když pan doktor promluvil, tak nervozita ze mě úplně spadla.Vše mi dopodrobna vysvětlil.Proto Vám chci poděkovat aspoň touto cestou a popřát,ať Vás práce stále baví a jste pořád tak usměvavý jako doposud.Pane doktore DĚKUJI

• Dobrý den .. po mem zákroku sleduji tento blog a musím říct že někdy jsou ženy tak zahleděné sami do sebe že napíšou coko-li....jak nemuže byt podstatne jestli lékař vylečí či nikoli.. ja myslim že vyléčení by mělo byt prioritou lékaře a protože si myslim že slečna nebo mila Paní která to napsala je uplně mimo mísu faktem je to že to to je blog hodnoceni lékaře a ne vylivani si zdravotní karty v počítači... chtěla jsem napsat že Pan doktor je velmi příjemný především jako člověk a jako lékař a operater uplně skvělííí - i když miminko ještě pořád nečekáme přesto všechno si myslím že by si zasloužil byt na vyšším postu než v Haviřovské nemocnici protože je to užasny človíček .. pro Havířov je ho škoda.....pokud to čtete Pane doktore tak Vás zdravi pacientka kterou jste operoval v Zaří 2010 Silvia Víchová Italie

• MUDr,Mrozek je usměvavý, k pacientkam docela milý,toto je pro lékaře důležité,pro pacienku je však důležitější, zda ji vyléčí či nikoli.Dlouhodobě jsem trpěla svědivým výtokem.Dostávala jsem mastičky a poševní tbl.,nic mi nepomohlo, nanejvýš na cvíli a potíže se objevily znovu.Na dop. své kamarádky,jsem přešla k jedné havířovské lékařce.byla mi naszena léčbě tbl.,které jsem polykala,podrobně mě, poučila co je pro mne vhodné - předvším strava. a taky léky k úpravěpoševního prostředí.Potíže rychle vymizely a dnes již více jak půl roku jsem zcela bez potíží.Svědění ustalo.Proto mé hodnocení.

• Doporučuji!

• Opravdu velice příjemný lékař. Jak již bylo napsáno, velice citlivý a milý. Také já jsme slyšela na pana doktora spousty kladných honocení. I já mám díky panu doktorovi dvě kráné a zdravé děti. Při porodu byl velice příjemný a dokázal mě povzbudit, oproti porodní asistentce, která byla trošku nepříjemná. Mnohokrát vam pane doktore děkuji!!!

• Doporučuji tohoto lékaře. Poznala jsem jej až po porodu, kdy jsem šla na kontrolu po šetinedělí a měla jsem nějaké komplikace, kdy jsem šla na operaci a operoval mě právě on a vše O.K. Jeho přístup je velmi příjemný, poradí a snaží se vyřešit problémy pacientky. Jeho přístup k pacientkám je příjemný, lidský. Vřele doporučuji.

• Moc milý lékař, k pacientkám citlivý, s vlídným přístupem. To si nemyslím jen já. Stejný názor jsem slyšela také od mnoha jiných maminek v porodnici. Díky němu mám krásnou a zdravou dceru. Pokud by můj porod závisel jen na porodních asistentkách, které tam toho dne byly, raději nedomýšlím. Proto...milý pane doktore...obrovské poděkování i touto cestou...a ještě přání...ať Vás Vaše práce stále baví a jste stále tak šikovný a milý jako dosud.