Hlavní léčená onemocnění
1 200 Kč -
Revoluční 1082/8, Praha 1, Praha 128 00
Telefonní číslo
Alena
Moje první návštěva, byla jsem po všech stránkách absolutně spokojená! Po vzájemné dohodě pokračujeme ! Velké poděkování !!!
• Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení • Individuální fyzioterapie •
Anna
Profesionální a zároveň přátelský přístup. Vše vysvětlil, odpověděl na případné dotazy. Pomohl mi s hybností ruky po úrazu.
Bc. Matěj Faltys
Mockrát děkuji za krásnou recenzi
Vladimír Beneš
Perfektní., odborný přístup, skvělá a motivační konverzace.
Lukáš
Ochotný přístup s jasným zájmem pomoci.
Anamnéza i na základě historie, celková kontrola, důkladné rozmasírování problematických partií zad, trénink cviků na doma, zodpovídání všetečných otázek. Celkově skvělá atmosféra.• Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení • fyzioterapie •
Dekuju moc!:)
R
Robert
Super profesionalni vystupování, zájem o klienta, je vidět že ho práce baví. Určitě doporučuji.
Dekuji
Marek Roubal
Naprosta profesionalita skveli a pratelsky pristup a jiz od privni navstevy skvele vysledky muzu jen a jen doporucit
Bc. Matěj Faltys
Dekuju moc, vážím si toho
R
Radka
Skvělý fyzioterapeut, který se mi věnuje celou hodinu, pečlivě naslouchá, poradí a vždy se snaží pomoci. Moje záda si už na jeho péči vypěstovala závislost .
Bc. Matěj Faltys
Dekuji za hezkou recenzi, mějte se krásně :)
SV
Už po první návštěvě pociťuji uvolnění a lepší regeneraci po tréninku. Matěj má zlaté ručičky. Pokud hledáte kvalitního fyzioterapeuta, tak je to právě on ;) SV
Bc. Matěj Faltys
Mockrát děkuju za krásnou recenzi, těším se příště!:)
Y
Yvetta
Asi nejlepší fyzioterapeut, kterého jsem poznala a který mi opravdu pomohl. Navíc je Matěj vždy příjemně naladěn, umí vyslechnout a člověk od něho vždy odchází s lepší náladou.
Bc. Matěj Faltys
Dekuji moc za krásnou recenzi, těším se brzy navidenou! :)
G
Gabriela
Matej mi velmi pomohol, podrobne všechno vysvetlil, ulavilo sa mi hneď po skončení masazi. Taktiez mi ukazal cviky na posilnenie. Davam aj 10 hviezdiciek
Dekuji za krásnou recenzi
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze