Revoluční 1082/8, Praha 1, Praha

Fyzioterapie • 1 000 Kč

Individuální fyzioterapie • 1 000 Kč +1 Více

Léčebná masáž • 1 200 Kč

O mně

Kde mě najdete: Vchod do dvora se nachází na stejné straně ulice, jako Palladium. Na konci dvora použijte vstup do budovy označený jako B2. Po levé st...

Ukončené školy

1 000 Kč

1 000 Kč

1 200 Kč

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení fyzioterapie

Návštěva bylo skvělá. Se vším jsem byl spokojený. Jak s pomocí řešení problému tak i celkově s atmosférou

Ověřený profil
Umístění: Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení Individuální fyzioterapie

Velmi účinná fyzioterapie. Mé problémy se stále zmenšují.

Ověřený profil
Umístění: Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Po první návštěvě a už cítím úlevu.
Mám nové cviky a rady, chopím se toho a věřím, že bude vše brzy ok.
Z odborného a lidského přístupu pana fyzioterapeuta jsem nadšená. Děkuji!!!

Bc. Matěj Faltys

Já děkuji za krásnou recenzi, moc si toho od Vás vážím, budu se těšit příště :)

Š
Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan Faltys je velmi milý, příjemný, pečlivý, o problém se velice zajímá. Maminka byla dnes na první návštěvě a odcházela velmi spokojená. Věřím, že se s pomocí pana Faltyse její stav zlepší a zase bude fungovat bez omezení a bez bolesti. Děkuji a těšíme se na další návštěvu.

Bc. Matěj Faltys

Děkuji moc za krásnou recenzi a také se budu těšit na viděnou :)

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Jedním slovem profesionál , zájem o klienta . Prostě jednička ve svém oboru .

Bc. Matěj Faltys

Děkuji Vám za krásnou recenzi a užijte si lázně! :)

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Cením velice vstřícný a ochotný přístup co nejvíc pomoci, porozumět příčinám problému a navrhnout jejich řešení pro běžný den.

Bc. Matěj Faltys

Děkuju moc za recenzi. :)

O
Návštěva z ZnamyLekar.cz

Poctivě uvolní problematické místo přiměřenou silou a následně analyzuje a ukáže nápravné cviky, které cílí na postiženou oblast a pomáhají účinně předcházet obnovení zranění.

Bc. Matěj Faltys

Děkuji Vám za recenzi. :)

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan Faltys má profesionální přístup.Při každé návštěvě jsem pocítila okamžitou úlevu. Vřele doporučuji
Naprostá spokojenost.

Bc. Matěj Faltys

Děkuji moc, budu se těšit na příště :)

Umístění: Fyzioterapie, to nejúčinnější z masážních technik a cvičení Jiný

Po dnešku rozhodně ne poslední terapie. Odborný i lidský přístup v jednom. Doporučuji všem s mioskeletarnimi problémy!

Bc. Matěj Faltys

Děkuji Vám za milou recenzi :)

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Do ordinace chodím pravidelně už skoro rok a vždy se hned objednám na další termín. Matěj Faltys je přívětivý, ochotný a pozitivní. Ke každému, i sebemenšímu problému, se kterým přijdu, přistupuje vážně, dá si záležet, aby dobře porozuměl mým potřebám a aby nic nezanedbal. Už s jinými fyzioterapeuty jsem řešila časté silné bolesti kolem klíčních kostí, ale až Matěj Faltys zde mi dokázal pomoct a od bolesti ulevit dlouhodobě.

Bc. Matěj Faltys

Děkuju moc za krásnou recenzi a budu se těšit na příště! :)

O mně

Ukončené školy