Poliklinika Zelený pruh

Roškotova 1717/2, Praha 140 00

Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.

Jabloňová 2992/8, Praha 10600

Byla jsem u paní doktorky na vyšetření ucha mé dvouleté dcery z důvodu krvácení z ouška, ucho jí vypláchla a snad bude vše v pořádku, ale její chování k dítěti já jako rodič dvou dcer nikdy nepochopím, je škoda že ve zdravotnictví nenajdete slušného lékaře pro své děti, byla to hrůza.

• Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o. vyšetření ucha  •

• K paní doktorce chodím přes dvacet let. Je skvělý profík ve svém oboru. Lepší doktorku jsem za svých 50 let nenašla. Stojí mně za to, i když jsem z druhého konce Prahy, v případě problémů, ji vždy navštívit.
    Mohu všem doporučit !!!

• A

Nejlepší lékařka, kterou jsem za celý svůj život potkala - nyní navštěvuji i se svými dětmi. O pacienta se opravdu zajímá napříč celou medicínou. Považuji ji za rozumnou (leč trochu přísnou :-)), pečlivou a velmi laskavou s trochu svérázným humorem :-).
    Vše vysvětlí a udělá si na své pacienty čas. V případě potřeby, je obklopena dalšími skvělími lékaři a operatéry.
    A mé přání do budoucna? Aby ordinovala co nejdéle!

• Moc fajn doktorka, taková rázná a srdečná. Občas byla až moc pečlivá, ale zas nikdy nic nezanedbala. Jen se tam teda dlouho čeká.

• Lékařka, která je dokonalá ne jenom ve svém oboru. Lepšího lékaře mezi všemi, se kterými jsem měla co dočinění, jsem za svých 46 let nepotkala. Doporučuji všem.