PhDr. Mária Staňkovská

Psychologická ambulance

Sokolovská 304/810, Praha 19000

4 názory

• G

Byl jsem poslán s žádostí o psychologické vyšetření. Bylo to asi nejnepříjemnější psychologické vyšetření, které jsem zažil. Nevím, jaká byla p. doktorka dřív, ale nemá empatii a je vyhořelá. Bohužel, nejhorší kombinace v oboru psychologie, a/nebo psychiatrie.

• Poliklinika Prosek a.s. Jiný  •

Paní doktorka jedná arogantně,čas návštěvy se snažila zkrátit na minimum jako by ji moje přítomnost obtěžovala. Po objednání na další návštěvu jsem byla přeobjednána druhý den formou SMS zprávy v 7,00 h.,kterou jsem neslyšela - na týž den 10.00. Paní doktorka volala v tuto dobu kde jsem. Když jsem odpověděla,že jsem spala a zprávu neslyšela,řekla mi,ať si najdu někoho jiného a zavěsila. Paní doktorka je již v důchodovém věku,tak by měla jít na zasloužený odpočinek a přepustit místo někomu,kdo nestresuje pacienty,kteří potřebovali pomoci.

• Je to lékařka,která není schopná ani slušně komunikovat s pacientem.Silně arogantní .Také jsem přesvědčena,že práce s lidmi v oboru psychologie vyžaduje trochu vstřícnosti a pochopení ze strany lékaře...ovšem to zde nenajde.

• Tuto paní jsem nějak nepochopila. Rozhodně moc empatie neočekávejte.