Jmenuji se Lenka Klímová a dentální hygiena mne baví, ale mojí největší láskou jsou koně. Však už ve dveřích se mě někteří pacienti ptají? "Tak, co? Jak se mají koníčci?"

Obor dentální hygiena jsem vystudovala na SVOŠZ PRO DENTÁLNÍ HYGIENISTKY v Praze.

Poté jsem pracovala na klinice v Praze – Modřanech a v Praze – Bohnicích.

Jsem členkou ASOCIACE DENTÁLNÍCH HYGIENISTEK ČR.

Ke každému klientovi přistupuji individuálně a vždy se snažím o bezbolestné ošetření. Poskytuji širokou nabídku služeb jako je nácvik správné techniky čištění chrupu, odstranění zubního kamene pomocí ultrazvuku a ručních nástrojů, odstranění nežádoucích pigmentací pomocí pískování či depurace, leštění zubů, bělení zubů, ošetření citlivých zubních krčků a demineralizované skloviny.

Více O mně

• Dentální hygiena

Dentální hygiena Olšanská - Lenka Klímová, DiS.

Olšanská 7, Praha 3, Praha

• Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva

1 990 Kč

• Dentální hygiena dospělí - první návštěva

1 990 Kč

U paní doktorky jsem byla už poněkolikáté. Ráda se k paní doktorce vracím.Vše krásně vysvětlí. Popisuje kroky vyšetření, co budou následovat při vyšetření. Paní doktorka je vždy dobře naladěna. Má příjemné vystupování. A jako bonus je nádherná růžová ordinace, která umocňuje příjemnou atmosféru v ordinaci. Mohu paní doktorku jen doporučit.

• Dentální hygiena Olšanská - Lenka Klímová, DiS. Kompletní dentální hygiena  •

Ordinaci Mgr. Klímové navštěvuji opakovaně, vždy odcházím spokojená, mohu doporučit!

• Dentální hygiena Olšanská - Lenka Klímová, DiS. Kompletní dentální hygiena  •

Nová ordinace, pečlivá doktorka, která vše vysvětlila

• V

Paní Klímová je velmi milá a empatická osoba, vše vysvětlí, její práce je jemná a precizní, člověk si odnáší více, než "jen" pečlivě vyčištěné zuby. Zde individuální přístup k pacientům není jen fráze. Mile ráda doporučuji návštěvu zde.

• Dentální hygiena - Lenka Klímová Dentální hygiena dospělí - první návštěva  •

Paní doktorka je skvělá, celou dobu byla přátelská a profesionální. Věnovala čas vysvětlování jednotlivých kroků tak, abych věděl co bude následovat a cítil se příjemně. Celkově mohu vřele doporučit!

• Dentální hygiena - Lenka Klímová  •