Jmenuji se Lenka Klímová a mám to štěstí, že mne moje práce dentální hygienistky těší a naplňuje. Mám radost, když vidím pozitivní výsledky své práce.
Obor dentální hygiena jsem vystudovala na SVOŠZ PRO DENTÁLNÍ HYGIENISTKY v Praze.
Poté jsem pracovala na klinice v Praze – Modřanech a v Praze – Bohnicích.
Jsem členkou ASOCIACE DENTÁLNÍCH HYGIENISTEK ČR.
Ke každému klientovi přistupuji individuálně a vždy se snažím o bezbolestné ošetření. Poskytuji širokou nabídku služeb jako je nácvik správné techniky čištění chrupu, odstranění zubního kamene pomocí ultrazvuku a ručních nástrojů, odstranění nežádoucích pigmentací pomocí pískování či depurace, leštění zubů, bělení zubů, ošetření citlivých zubních krčků a demineralizované skloviny.
- Dentální hygiena
Dentální hygiena děti do 15 let
1 550 Kč -
Kompletní dentální hygiena
Od 1 990 Kč -
Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva
1 990 Kč -
Dentální hygiena dospělí - první návštěva
1 990 Kč -
Olšanská 7, Praha 3, Praha 130 00
Olšanská 2666/7, 4. patro, dveře číslo 5.04.00, výtah vlevo, Praha 3, Praha 130 00
Telefonní číslo
Z
Zuzana Gregorová
Doporučuji Vám všem lidem k čistotě v ústní dutině.
• Dentální hygiena Olšanská - Lenka Klímová, DiS. • Kompletní dentální hygiena •
Jonáš Pištík
Pani doktorka je velice mila a hrozne sikovna. Diky ni chodim na dentalni hygienu pravidelne a jsem moc spokojen s jejim přístupem.
Martina N.
Ja ačkoli trpím lehkou formou panické hrůzy ze zubařů a dentalky, paní Klímová je opravdu profesionálka a vše podrobně vysvětlila na vše me připravila a vše jsme nejdříve zlehka vyzkoušely, je velice šetrná a empatická a rázem mě zbavila všech mých obav ! Opravdu doporučuji !!! A výsledek byl famózní !
Mirek
Pece pani doktorky je skvela. Rad k ni chodim na dentalni hygienu.
Jana
Mila pani dentalni hygienistka, vse vysvetli, profesionalni cisteni. Chodim opakovane.
Michaela
Paní magistra je velmi milý, pečlivý odborník. Pracuje s velkou citlivosti a je znát její odbornost. Vždy mě pomůže a potěší návštěva u ní.
• Dentální hygiena Lenka Klímová, DiS. • Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva •
Karel
Paní doktorka je velmi pečlivá vše dopředu vysvětlí a pořád je dobře naladěná
Pavla Š.
U paní doktorky jsem byla už poněkolikáté. Ráda se k paní doktorce vracím.Vše krásně vysvětlí. Popisuje kroky vyšetření, co budou následovat při vyšetření. Paní doktorka je vždy dobře naladěna. Má příjemné vystupování. A jako bonus je nádherná růžová ordinace, která umocňuje příjemnou atmosféru v ordinaci. Mohu paní doktorku jen doporučit.
Marta P.
Ordinaci Mgr. Klímové navštěvuji opakovaně, vždy odcházím spokojená, mohu doporučit!
Martin Kabrle
Nová ordinace, pečlivá doktorka, která vše vysvětlila
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze