Kromě vystudovaného magisterského studia psychologie jsem také absolvovala kurz krizové intervence, motivačních rozhovorů a mindfulness meditací. Aktuálně jsem ve 4. ročníku pětiletého psychoterapeutického výcviku akreditovaného ČAP a ČLS.
Individuální psychoterapie (50 minut) • Od 800 Kč
Psychoterapie závislostí • 800 Kč
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Od 800 Kč
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Psychoterapie závislostí
800 Kč
Jak fungují ceny?
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Kateřina Spolková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
8 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mou známou přepadají panické pocity strachu, kdy má čelit běžným problémům. Tyto stavy není sama schopna zvládnout. V tomto stavu dochází k třesu, lapání po dechu a pocity na zvracení. Můžete mi prosím poradit jakého specialistu by jste jí poradili navštívit, který by jí s jejími stavy dokázal pomoci? Děkuji!
Dobrý den, doporučuji navštívit psychoterapeuta a případně psychiatra, který posoudí, zda by nebyla vhodná medikace. Nicméně pokud se jedná o panické úzkosti, tak ty jsou obvykle dobře zvládnutelné psychoterapeuticky.
mám pravidelné nevolnosti a pocit na zvracení kolem 15 hodiny, pak přijde únava. Co na to říká psychosomatie?? děkuji za odpověď
Dobrý den, z takto obecné informace bohužel nelze dělat závěry. Pokud se Vám každý den opakuje nějaký odpolední program, je možné, že s tím nevolnost a únava souvisí. Nicméně než je možné udělat závěr, že Vaše potíže jsou psychosomatické, je potřeba nejprve vyloučit somatickou příčinu (pokud jste tak již neučinil/a) - např. nějaká intolerance, alergie...
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze