Karla Engliše 3221/2, Praha 150 00
Jakub S.
Paní doktorka je velice milá a komunikativní. Neměnil bych. :-)
Jaroslava U
Erudovaný lékař, empatický se snahou maximálně pomoci. Docházím na léčbu 3 roky a neměnila bych. I když se můj stav moc nelepší a ani to nejde, bez pomoci paní doktorky bych už nemohla vůbec žít normální život. Je to opravdu výborný člověk a lékař.
M.P.
Paní doktorka i sestřička jsou úžasné!
V ordinaci se vám dostane nejen milého přístupu a porozumění, ale i prvotřídní léčby. Paní doktorka je velmi sympatická, komunikativní a empatická, využívá moderní technologie i léčbu a ke každému přistupuje individuálně. Nevolila bych jinak - je to lékařka "za odměnu"• jiné místo • Jiný •
Dandy
Nedoporučuji, léčba mi nepomohla. Paní doktorka je arogantní a k ženám zřejmě neempatická. Přikláním se k hodnocení paní Lenky, měla jsem podobnou zkušenost.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
DA
Velmi empatická paní doktorka, která si udělala čas mě vyslechnout ; neměl jsem pocit, že ji zdržují či obtěžují. A její léčba mi pomohla na 100%. Děkuji
Dušan
K paní doktorce chodím opakovaně na dermatologické konzultace. Vždy byla milá, pečlivá (prohlédla znaménka důkladně dermatoskopem) a věnovala mně dostatek času i na vysvětlení mých otázek. Naposledy se rozhodla k vyříznutí jednoho nejednoznačného znaménka, což se však ukázalo jako velmi správné rozhodnutí - šlo o počínající melanom. Kdo hledá v lékaři ojedinělou kombinaci profesionality a lidskosti, bude spokojen. Navíc, i sestřička je hodná.
• jiné místo • Dermatologické konzultace •
Lenka
Nedoporučuji! Docházela jsem k této doktorce kvůli světloléčbě během zdlouhavé léčby atopického ekzému. Při poslední návštěvě její ordinace - po ukončení světloléčby - jsem si hned nemohla vzpomenout na názvy všech léků, krémů, mastiček a vodiček, které jsem užívala. Měla jsem tzv. okno, ty názvy znám, četla jsem je denně po několik měsíců. Nehledě na to, že jsem vše sdělovala už na první návštěvě a všechny mé zprávy měla v PC databázi. Snad jen neměla den, ale co následovalo nepřeji zažít žádnému pacientovi. Urážky, křik, kulení očí a ponižování. Nejen mě, ale i kolegů z VFN. Už v ordinaci jsem jen tak tak zadržovala slzy zoufalství. Problémy se mi táhly velmi dlouho, už jsem byla fyzicky i psychicky vyčerpaná a po této přednášce o podprůměrné inteligenci a ironických otázkách, jestli alespoň vím, jak se jmenuji, jsem se po opuštění ordinace doslova zhroutila. Horší přístup jsem ještě nezažila.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze