Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního
Komplexní gynekologické vyšetření
Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství +3 Více
Očkování vakcínou Silgard, nebo Cervarix proti rakovině děložního čípku( HPV infekci)
Poradenství při klimakterických potížích
Poradenství v léčbě neplodnosti
Ostatní služby
Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního
Partyzánská 3, Opava
Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA"
Komplexní gynekologické vyšetření
Partyzánská 3, Opava
Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství
Poradenství při klimakterických potížích
Poradenství v léčbě neplodnosti
Partyzánská 3, Opava
atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
Adéla
Ověření ZnamyLekar
Zavedení nitrodelozniho tělíska, rychlé a v klidu.
Ivana Tomečková
Ověření ZnamyLekar
Jsem velice spokojená ,pan doktor i sestřička jsou báječní
R.S.
Ověření ZnamyLekar
Pan doktor je milý a vstřícný.Je mým lékařem už dlouhá léta,neměnila bych.
S.K.
Ověření ZnamyLekar
Jsem vždy spokojena s panem doktorem a jeho přístupem k pacientkám, sestřička velice milá a ochotná, ordinace i čekárna příjemná.
M.B
Ověření ZnamyLekar
P.doktor je přijemný,pomůže a poradí.Měka jsem více otázek a na vše mi odpověděl,vystupování,příjemné a doporučuji k panu doktorovi chodit.
Sestřička příjemná a sympatická
RP
Ověření ZnamyLekar
Perfektní přístup. Skvělé vyšetření a perfektní konzultace. Doporučuju.
Katka
Ověření ZnamyLekar
Jsem velmi spokojená, vždy profesionální přístup jak pana doktora, tak sestřičky.
M.K.
Ověření ZnamyLekar
Vše ok ….., velká spokojenost !
Pan doktor i sestřička vstřícní, milí, komunikativní a hlavně lidé na svém místě …..
Marcela
Ověření ZnamyLekar
Kéž bychom se setkávali s takovým přístupem v celém našem zdravotnictví.
VK
Ověření ZnamyLekar
Velmi příjemní - jak lékař, tak sestřička. Vždy člověk dostane odbornou radu.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě