Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního
Komplexní gynekologické vyšetření
Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství +3 Více
Očkování vakcínou Silgard, nebo Cervarix proti rakovině děložního čípku( HPV infekci)
Poradenství při klimakterických potížích
Poradenství v léčbě neplodnosti
O mně
Vzdělání a praxe:
atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těho...
Léčené nemoci
- gynekologie a porodnictví
Fotografie
Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního
Partyzánská 3, Opava
Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA"
Komplexní gynekologické vyšetření
Partyzánská 3, Opava
Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství
Poradenství při klimakterických potížích
Poradenství v léčbě neplodnosti
Přesnost
Péče
Zařízení
L B T
Jsem spokojena se vsim.. S pristupem, s ochotou, s odbornosti..
L. R.
Příjemné vystupování a rychle vyšetření bez zbytečného protahování.
MT
Profesionální a laskavý přístup pana doktora i paní sestřičky.
Magdaléna
Skvělá a precizní péče, profesionální i lidský přístup.
N.M.
Pan Mudr. Zvolský je skvělý gynekolog, ale bohužel neempatický a arogantní lékař a nikdy více už bych k němu nešla jen kvůli jeho přístupu k pacientům. Ale také mě potěšilo velice čisté prostředí jak ordinace tak celého střediska
M.S.
Sestra super, lekar jiz tradičně také… vysvětlil, informoval, vše Ok. Jediná mala výtka, podlaha kabinky - nečistoty.
Valentina
Pan doktor je znalý, o pacienta se stará.
Doporučuji.
Velice příjemný, důsledný, pečlivý lékař s letitými zkušenostmi, prostě odborník, určitě doporučuji
Doporučuji . Pan doktor vše vysvětlí,snaží se mluvit narovinu. Jsem velmi spokojená s panem doktorem.
Vera Teplanska
Jsem moc spokojená sestra i pan doktor jsou skvělí a cítím se tam prijeme a vše rychle vyřeší a pomuzou
O mně
Vzdělání a praxe: