Jiří Zvolský, gynekolog Opava

Odhadovaná doba odpovědi:

Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního

Komplexní gynekologické vyšetření

Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství +3 Více

Očkování vakcínou Silgard, nebo Cervarix proti rakovině děložního čípku( HPV infekci)

Poradenství při klimakterických potížích

Poradenství v léčbě neplodnosti

O mně

Vzdělání a praxe:
atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těho...

Ukončené školy

• Palackého Univerzita v Olomouci

Specializace

• gynekologie a porodnictví

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA" komplexní gynekologické vyšetření

Jsem spokojena se vsim.. S pristupem, s ochotou, s odbornosti..

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Příjemné vystupování a rychle vyšetření bez zbytečného protahování.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Profesionální a laskavý přístup pana doktora i paní sestřičky.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Skvělá a precizní péče, profesionální i lidský přístup.

N
Ověřený profil

Pan Mudr. Zvolský je skvělý gynekolog, ale bohužel neempatický a arogantní lékař a nikdy více už bych k němu nešla jen kvůli jeho přístupu k pacientům. Ale také mě potěšilo velice čisté prostředí jak ordinace tak celého střediska

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Sestra super, lekar jiz tradičně také… vysvětlil, informoval, vše Ok. Jediná mala výtka, podlaha kabinky - nečistoty.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan doktor je znalý, o pacienta se stará.
Doporučuji.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Velice příjemný, důsledný, pečlivý lékař s letitými zkušenostmi, prostě odborník, určitě doporučuji

Ověřený profil

Doporučuji . Pan doktor vše vysvětlí,snaží se mluvit narovinu. Jsem velmi spokojená s panem doktorem.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Jsem moc spokojená sestra i pan doktor jsou skvělí a cítím se tam prijeme a vše rychle vyřeší a pomuzou

O mně

Vzdělání a praxe: