- Psychiatrie
- +6 a11y_sr_more_diseases
Táborská 57, Praha 4, Praha 140 00
Konzultace online
Michaela B.
U paní doktorky jsem byla na doporučení mé kolegyně z práce a ze setkání jsem byla opravdu nadšena. Paní doktorka je velmi milá, jde z ní taková ta nepopsatelná příjemnost. Pokud potřebujete vyřešit nějaký svůj problém nebo si jen popovídat, tak paní doktorka je člověk na správném místě.
• Psychiatrická ambulance MUDr. Jana Čapková • Individuální psychoterapie •
M.P.
Paní doktorka je velmi empatická a srdečná. Terapie u ní mě vždy moc pomohla nastartovat můj život v těžkých chvílích. Mohu jen doporučit.
• Psychiatrická ambulance MUDr. Jana Čapková • Depresivní stavy - komplexní péče (diagnostika, farmakoterapie, psychoterapie) •
MUDr. Jana Čapková
Moc děkuji, Vašeho názoru si vážím.
S pozdravem, JČ
vk
Velmi děkuji paní doktorce za to, jaká je. Vyzkoušela jsem v historii více psychoterapeutů a vždy to skončilo spíš větším traumatem po první návštěvě. Jana mi sedla hned a chodím pravidelně už více jak půl roku. Oceňuji snahu o skutečné pochopení problému/ů, podporu, prostor pro vyjádření se a najití cesty i pomoc ve chvílích, kdy člověk neví odkud se uchopit. Díky!
Stanislav N.
K paní doktorce docházím od března letošního roku, pomohla mě s přetížením v práci a nasměrovala mě na adiktologa, neb za tím vším bylo i nadměrné užívání , kterým jsem si v práci “dopomáhal” k lepším výsledkům, to byla pro mě, ta, nejtěžší fáze léčby. Jsem jí vděčný, že mě do ní “dotlačila”. Nyní jsem již 5 měsíců “čistý”, mám nyní nasazené léky na ADHD, které mě paní Dr. v srpnu diagnostikovala. Ulevilo se mě od problémů, co mě roky tížily..konečně dokážu nějak fungovat. Jen se asi 2x stalo, že přišla později na domluvené sezení, ale omluvila se a čas navíc mě vynahradila. S léčbou jsem opravdu spokojen.
• Psychiatrická ambulance MUDr. Jana Čapková • ADHD - komplexní péče (diagnostika, farmakoterapie, psychoterapie) •
M.
Paní doktorku navštěvuji už přes 2 roky a mohu maximálně doporučit. Patří k nejvíce empatickým a trpělivým lékařům, na které jsem zatím narazila, propojuje znalosti psychiatrie a psychoterapie, má ve všem obrovské pochopení, respektuje hranice pacienta a opravdu obdivuji, kolik své práci často na úkor volného času dává. Je prvním, kdo mi opravdu pomohl vrátit se zpět do života a získal v tomto oboru mou důvěru. Moc za vše děkuji.
Pavla
K paní doktorce Čapkové chodím na terapii i do psychiatrické ambulance přesně rok, kdy se u mě naplno rozjela středně těžká deprese a obrovské úzkosti. Nikdy jsem nic takového nezažila, bylo to strašné, ale paní doktorka mi pomohla se postupnými kroky dostat z těch nejhorších stavů. Oceňuji její profesionalitu, empatii a znalosti z obou oborů. Paní doktorka se nebojí být přísná a dokázala mě brzdit, když jsem se chtěla rychle vrátit do “normálu”. Díky tomu, zdá se, se mi podařilo moje potíže velmi dobře zaléčit.
Anna B
Paní doktorka je velký profesionál. Pomohla mi v těžkých chvílích. Díky jejím zkušenostem a empatii mohu prožívat život opět na plno. Otevřely se mi oči. Moc děkuji za pomoc a Vaše pochopení. Obdivuji tuto práci. Jsem ráda, že je na koho se obrátit, když je člověku ouzko. Terapii s paní doktorkou Čapkovou mohu jen a jen doporučit. Ještě jednou díky!
Vojtěch L.
K paní doktorce chodím od vánoc. Paní doktorka se mnou měla obrovskou trpělivost, moc si vážím jejího empatického přístupu a snahy o pochopení. Díky terapii se cítím lépe a není pro mne takový problém každý den fungovat. Srdečně doporučuji.
M.D.
Skvělá paní doktorka, potíže jsou pryč a děkuji za pomoc. Velmi si vážím tak náročné práce, která uzdravuje lidské duše a mezilidské vztahy a je tak důležitá pro nás pro všechny. Moc děkuji!
• Psychiatrická ambulance MUDr. Jana Čapková • Jiný •
Martin K.
Paní doktorku Čapkovou mohu jednoznačně doporučit, za celou dobu obtíží byla až paní Čapková, která mi dokázala efektivně pomoc s návratem do "normálního" životat bez velkých omezení. Profesinální přístup s jasným cílem pomoci všemi možnými způsoby. Doporučuji.