Odborná lékařka ušní, nosní, krční

Hviezdoslavova 520, Praha 14900

Velmi dobrym hodnocenim,bych rad podekoval pani MUDr Jane Brchlove a sestrice Hane Rakosove za velmi vstricny pristup a odborne osetreni.Mam velmi komplikovany problem mezi dutinou ustni a nosni,ktery mi zavinil a zanedbal byvaly "zubar" .Pani doktorka a sestricka se mi snazi pomoci v maximalni mozne mire
    a specialni kapky dle receptury pani doktorky,mi pomahaji ulevit od dlouhodbych problemu.
    Jeste jednou vam dekuji : )

Ptacek

Paní doktorka se pacientům velmi pečlivě věnuje. Chodím k paní doktorce mnoho let a vždy jsem byl velmi spokojen, vždy mi pomohla a fundovaně poradila.
    J.S.

Paní doktorka si evidentně z pacientů dělá dobrý den. Přijdu do čekárny, v čekárně 5 vytočených lidí. Po hodině jsem pochopil proč - paní doktorka 15 minut vyšetřuje a pak dalších 15 minut přemýšlí, než vezme dalšího pacienta. Prý je běžné čekat i 2 a ctvrt hodiny. Pak dostanete kapky na rýmu co si můžete koupit sami a doporučení za 4 dny přijít na kontrolu.... néé děkuji, zdravotnictví by mělo fungovat jinak

léčba všech problému s ušima v jejím podání je výplach, naštěstí jsem nikdy nepotřeboval nic vážnějšího ..

• Katastrofa, příšel jsem za doktorkou ráno se silnou bolestí ucha. Po krušné noci plné bolesti už vím že se jednalo o nastupující zánět středního ucha. Tedy přesto že jsem přišel v čas, díky špatné diagnostice této doktorky a špatnému nasazení léku, který věc podstatně zhoršil, jsem si opravdu užil. Snad v Krči bude někdo kvalifikovanější.

• Dobrý den,

nemohu říct nic negativního na paní doktorku. Pomohla mi od velké bolesti. Vzala mě do péče v pátek tesně před koncem ordinační hodiny, kdy jsem už byla v beznaději, protože jinde mě vzít nechtěli. Takže můžu jen doporučit. I jednání s paní doktorkou bylo příjemé a milé. Paní doktorce moc děkuji.