Rychnovská 651, Praha 19900
E
E.H.
Paní doktorka byla velmi nepříjemná a arogantní,nikdy jsem se nesetkala s takovým přístupem k pacientovi,má sklony ponižovat.Jsem po těžké operaci která nedopadla dobře,na oko částečně nevidím a paní doktorka mi přesvědčovala že za špatně odvedenou operaci nemohl operující,i když o mém problémů si četla ve zprávě.Chtela jsem odejít z ordinace a tak jsem jí řekla jakým právem se ke mě takto chová.Jiz nikdy vice a nemělo by se toto chování tolerova
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Markéta Vávrová
Jaká je tato paní lékařka / odbornice, nemohu soudit - vzhledem k tomu, jak se ke mě paní Traurigová chovala před šestiletým synem, z ordinace jsme odešli a na ošetření nedošlo.
Synovi byl před cca třemi týdny diagnostikován zánět rohovky a předepsána antibiotika. Proběhly další dvě návštěvy (vše u jiných lékařek stejné ordinace) a vše bylo ok. Na poslední kontrole nám bylo řečeno "přijďte se ukázat ve středu" - dovolila jsem si přijít až další pondělí - a v tom byl celý problém. Paní doktorka nelenila vylézt z ordinace, aby mi už v čekárně vysvětlila, že takhle tedy ne a toto bude "hlásit na sociálku". Na přímou otázku, zda mi dnes ošetří dítě, odpověděla, že ano, ale když jsme byli pozvání do ordinace, zády k nám četla z počítače "historii" synových návštěv a ne-návštěv. Během této návštěvy jsem se pokoušela lékařce vysvětlit z jakých důvodů jsme byli nuceni návštěvu posunout (po telefonu se mi nepodařilo se omluvit, protože jej prostě nikdo nebral a že v pátek navzdory ordinačním hodinám už nikdo nebyl přítomen), nicméně jsem brzy pochopila, že o to tady skutečně nejde. Vzhledem k tomu, že se lékařka k ošetření syna neměla, jen mě před ním urážela a provokovala, byla jsem nucena odejít.
Synovi bylo líto, když jsem mu vysvětlila, že sem už tedy nepůjdeme - jiné lékařky stejné ordinace si oblíbil, ale nehodlám riskovat, že bychom opět narazili na tuto lékařku.
Škoda, že nejde vybrat "nula" hvězdiček...• Oční JL - Praha, s.r.o. • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pacientka
Moje zkušenost s paní doktorkou je velice špatná. Přišla jsem na vyšetření s doznívajícím zánětem levého oka, když jsem předtím byla dvakrát odmítnuta se zánětem v akutní fázi.
Chtěla jsem jen napsat oční kapky, které mi vždy pomůžou (mám recidivující zánět). Paní doktorka se ale chovala velmi arogantně a nepříjemně. Vrcholem v jejím chování bylo, když mi doporučila, abych místo na oční, chodila se svými potížemi na nádraží.
K této doktorce už nikdy !!!!!!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jiří Kropáč
Traurigová nyní ordinuje v oční klinice j. Leštáka, Praha 13. Ke mně velice vstřícná, s vysoce kvalifikovaným přístupem.
Váš účet byl odstraněn
Vždy neskutečně milá a profesionální. Chodím k ní už dva roky a jsem naprosto spokojená.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Byla jsem u ni na prohlídce poprvé a byla velmi milá a vstřícná. Udělala mi několik vyšetření a ještě se mnou vše probrala. Opravdu nic nezanedbala.
Přišla jsem k ní, že na původní brýle již hůře vidím. Tvrdila, že mám brýle správných dioprií, přestože jsem na její tabulce písmen nepřečetla co jsem měla. Tak jsem se nechala v optice přeměřit. Samozřejmě, že potřebuji nové !!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
U paní doktorky jsem byl jenom jednou, to když zastupovala na Oční klinice JL na Hůrce moji obvyklou oční lékařku. Pravda je, že mi neublížila, takže nedávám hodnocení "nejhorší". Ale jistota, s jakou banalizovala moje stesky a vyjadřovala se k mým potížím, mě brala dech. Byl to tak silný zážitek, že jsem byl na oční klinice ten den po mnoha letech naposledy a našel jsem si raději jiného očního lékaře - a dobře jsem udělal, moje stesky byly vyslyšeny a bylo mi pomoženo. To riziko, že by ještě někdy moji obvyklou lékařku zastupovala, mi za to totiž nestálo.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Při pohotovostní službě v nemocnici na Karlově nám. v Praze měla pí Dr. Traurigová službu. Nejen, že mi po úrazu na chatě něco v oku perfektně a bezbolestně sešila, ale navíc mi změřila oční tlak a zjistila glaukom.Bylo to v r. 1993. Toto onemocnenění nikdo z dřívějších očních lékařů nediagnostikoval, naopak mé problémy zdůvodńovali špatným osvětlením. Od r. 1993 jsem pacientkou MUDr. Ivany Traurigové a to i nyní .Po velkém pátrání, které mi velice znesnadnovala v Letńanech na očním, MUDr. šárka Seiferová:
Paní Dr. Traurigová ordinuje V Praze 5 V Hůrkách l296/10 OČNI KLINIKA JL s.r.o. telefon 251 614 230-2
Je vynikají odbornice, důsledná v léčbě a vyžaduje od pacientů. pravidelné uživání předepsaných léku, dodržování naordinovaných kontrol , ale i návštěvu u dalčích lékařů-odborníků ( vyšetření ns cukrovnku a pod.).
Díky jí se můj stav stabilizoval a i po skoro dvaceti letech její péče o moje oči vidím dobře, jsem bez oční operace i když mi loni bylo 82 let
Velice pa ní doktorce Traurigové děkuji ! !• • •
Paní doktorka je velmi příjemná, má zájem o svého pacienta,ordinaci neustále doplňuje o nové přístroje k vyšetření zraku.Bohužel v Letňanech již skončila, což je mi velmi líto.Prosím nevíte kde má novou ordinaci.