Ing. Eva Slezáková, DiS
Domácí bělení zubů • 2 850 Kč
Ordinační bělení • 5 000 Kč
Ordinační bělení - ZOOM • 5 500 Kč
O mně
V roce 2016 jsem ukončila studium na Vyšší zdravotnické škole v Praze. Cílem mé práce je naučit pacienty, jak správně pečovat o svůj chrup a předejít ...
Ukončené školy
- Gymnázium Karla Šatala (nyní J.V. Jirsíka) - 1992
- Vysoká škola ekonomická – fakulta národohospodářská – ukončeno státními zkouškami 1997
- Vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky Praha – absolutorium 2016
Specializace
- dentální hygiena
Nejčastěji hledané služby
Dentální hygiena do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace
1 890 Kč
DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři
Ostatní služby
5 000 Kč
Ordinační bělení - ZOOM
5 500 Kč
Martina
Vsechno bylo perfektni a neni co vytknout. Opravdu precizni cisteni. Dekuji
BF
Jako vždy vše zcela jak má být, skvělý přístup i péče.
Hroudová Lenka
Skvělá, pečlivá, vše vysvětluje, chodíme i s dcerou, mohu jen doporučit
N.B.
Pani hygienistka byla mila, cely postup vysvetlila a venovala se memu chrupu velice peclive (dokonce delsi dobu, nez byl smluveny rozsah hygieny).
Emma
Nejlepší hygienistka u které jsem v životě byla. Je pečlivá, milá, ale hlavně mi hrozně pomohla s krásným úsměvem. Můžu jen doporučit!
SF
Moc sikovna hygienistka! Vstřícná, vše vysvětli, velmi jemná, nebolestiva, mohu jen doporučit všem známým a přátelům
Kateřina K.
Paní Eva je nejlepší, milá, pečlivá, Profesionální přístup, který je samozřejmostí.
Vřele všem doporučuji.
J.K.
Pěkná a moderně zařízená ordinace. Velmi profesionální a milý přístup, skvělé ošetření, plná péče, naprostá spokojenost a mohu jen a jen doporučit. Nejlepší dentistka! Budu se velmi rád vracet. Za vše velmi děkuji.
J.S.
Pani slezakova je naprosto uzasna a velmi pecliva! Pro mne zatim nejlepsi dentalni osetreni. . Mohu jen doporucit!
Šárka
Paní hygienistka byla velice milá a měla profesionální jednání. Hned na začátku se mi snažila vysvětlit, v čem může být problém. Má návštěva nebyla určitě poslední
O mně
Ukončené školy