Ing. Eva Slezáková, DiS, dentální hygienistka, hygienista Praha

Dentální hygienistka, hygienista Více

Uložit

19 návštěv profilu během 30 dní
Odhadovaná doba odpovědi:

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Kreditní karta

Domácí bělení zubů • 2 850 Kč

Ordinační bělení • 5 000 Kč

Ordinační bělení - ZOOM • 5 500 Kč

O mně

V roce 2016 jsem ukončila studium na Vyšší zdravotnické škole v Praze. Cílem mé práce je naučit pacienty, jak správně pečovat o svůj chrup a předejít ...

Ukončené školy

• Gymnázium Karla Šatala (nyní J.V. Jirsíka) - 1992
  • Vysoká škola ekonomická – fakulta národohospodářská – ukončeno státními zkouškami 1997
  • Vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky Praha – absolutorium 2016

Specializace

2 850 Kč

5 000 Kč

5 500 Kč

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři Dentální hygiena do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

Vsechno bylo perfektni a neni co vytknout. Opravdu precizni cisteni. Dekuji

B
Návštěva z ZnamyLekar.cz

Jako vždy vše zcela jak má být, skvělý přístup i péče.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Skvělá, pečlivá, vše vysvětluje, chodíme i s dcerou, mohu jen doporučit

N
Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pani hygienistka byla mila, cely postup vysvetlila a venovala se memu chrupu velice peclive (dokonce delsi dobu, nez byl smluveny rozsah hygieny).

Ing. Eva Slezáková, DiS

Děkuji a těším se na další návštěvu. Eva S.

E

Nejlepší hygienistka u které jsem v životě byla. Je pečlivá, milá, ale hlavně mi hrozně pomohla s krásným úsměvem. Můžu jen doporučit!

Ing. Eva Slezáková, DiS

Moc děkuji za milé doporučení. Eva S.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Moc sikovna hygienistka! Vstřícná, vše vysvětli, velmi jemná, nebolestiva, mohu jen doporučit všem známým a přátelům

Ing. Eva Slezáková, DiS

Děkuji za milé hodnocení Eva S.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní Eva je nejlepší, milá, pečlivá, Profesionální přístup, který je samozřejmostí.
Vřele všem doporučuji.

Ing. Eva Slezáková, DiS

Děkuji za milé hodnocení. Eva S.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pěkná a moderně zařízená ordinace. Velmi profesionální a milý přístup, skvělé ošetření, plná péče, naprostá spokojenost a mohu jen a jen doporučit. Nejlepší dentistka! Budu se velmi rád vracet. Za vše velmi děkuji.

Ing. Eva Slezáková, DiS

Děkuji za milé hodnocení.
Eva S.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pani slezakova je naprosto uzasna a velmi pecliva! Pro mne zatim nejlepsi dentalni osetreni. . Mohu jen doporucit!

Ing. Eva Slezáková, DiS

Moc děkuji za milé hodnocení a těším se na další návštěvu:-) Eva S.

Š
Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní hygienistka byla velice milá a měla profesionální jednání. Hned na začátku se mi snažila vysvětlit, v čem může být problém. Má návštěva nebyla určitě poslední

Ing. Eva Slezáková, DiS

Moc Vám děkuji za milé hodnocení a těším se na další návštěvu. Eva S.

O mně

Ukončené školy