- Hlavní Stránka
- Zařízení
- Dentální Hygiena
- Praha
- Dh Centrum (Vchod C,D, 5. Patro), Zuzana Schneiderova, Dis, Ordinace Dentální Hygieny Ve Zdravotnickém Zařízení Zubní Lékaři

DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři
Dentální hygiena

Přesnost
Péče
Zařízení
N.B.
Pani hygienistka byla mila, cely postup vysvetlila a venovala se memu chrupu velice peclive (dokonce delsi dobu, nez byl smluveny rozsah hygieny).
Emma
Nejlepší hygienistka u které jsem v životě byla. Je pečlivá, milá, ale hlavně mi hrozně pomohla s krásným úsměvem. Můžu jen doporučit!
SF
Moc sikovna hygienistka! Vstřícná, vše vysvětli, velmi jemná, nebolestiva, mohu jen doporučit všem známým a přátelům
Jiří
Šetrné a účinné vyšetření. Příjemná lékařka. Profesionální přístup. Čistá a moderní ordinace. Vše v domluveném termínu.
I.F
Dobrý den, moc děkuji, pěkná práce, zuby vypadají perfektně: čisté a krásné. Jsem spokojena. Přijdu znovu.
PJ
Profesionalni vykon, naprosta spokojenost s pristupem, vykonem a vysvetlenim. Mohu jen doporucit navstevu
Kateřina K.
Paní Eva je nejlepší, milá, pečlivá, Profesionální přístup, který je samozřejmostí.
Vřele všem doporučuji.
Barbora Djouabi
Milá,vše dobře vysvětlila,poradila.Moc si cením ohleduplnosti a citlivosti.Že něco bolí okamžitě poznala a bez odkladu vyřešila.Byla to první zkušenost a další bude rozhodně zase u ní.
J.K.
Pěkná a moderně zařízená ordinace. Velmi profesionální a milý přístup, skvělé ošetření, plná péče, naprostá spokojenost a mohu jen a jen doporučit. Nejlepší dentistka! Budu se velmi rád vracet. Za vše velmi děkuji.
Lenka
Daniela je milá, ochotná pomoci, velmi pečlivá. S Danielou jsem byla spokojená a mohu ji určitě doporučit.