DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři

Dentální hygiena

O nás

Poskytujeme služby dentální hygieny na vysoké profesionální úrovni, citlivým a šetrným způsobem, individuálním přístupem s klientem.
Naše specializace

Pod Krejcárkem 975/2,, Praha 130 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (366)

B
    Anna Schneiderová, DiS. Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

Moc šikovná hygienistka. Vše mi bylo detailně vysvětleno a jsem moc spokojená s výsledkem.

Moc příjemná paní doktorka, všechno trpělivě vysvětlila. Chrup mám opět perfektně vyčištěn.

Daniela Mutinská Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

Velmi milé a vstřícné jednání a profesionalita. Péče o mé zuby byla skvělá.

Daniela Mutinská Bělení zubů pomocí nosiče

Příjemná paní hygienistka, vše dostatečně vysvetlila. Zatím nedošlo k dokončení procesu, nemohu tedy hodnotit proceduru jako takovou.

velmi milé a vstřícné vystupování. Vše v naplánovaném čase.

T
    Anna Schneiderová, DiS. Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

Velmi příjemné a velmi nápomocné. Krásně vysvětleno.

Ing. Eva Slezáková, DiS Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

velmi pečlivě, citlivě a profesionálně provedené ošetření

Ing. Eva Slezáková, DiS

Děkuji za milé hodnocení a těším se na další návštěvu. Eva S.

O

Skvělé, nemám co vytknout. Profesionalita a příjemné vystupování.

Anna Schneiderová, DiS. Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

Této návštěvě nemám co vytknout!
    Paní Anička mě přivítala naprosto přesně na čas. Hned na začátku mě mile usadila a podrobně mi vysvětlila celý průběh ošetření. Na dentální hygienu chodím jen velmi zřídka, a proto jsem její edukativní přístup opravdu ocenil.

Po vysvětlení jsme přešli k samotnému zákroku. Ještě jednou mi byly krátce shrnuty klíčové kroky, a teprve poté paní Anička šetrně zahájila čištění.

Jedním z hlavních důvodů, proč jsem si vybral právě tuto ordinaci, je skutečnost, že na rozdíl od jiných klinik zde používají silikonový retractor OptraGate. Předchozí zkušenost s tvrdým plastovým retractorem v jiné ordinaci byla pnepříjemná, zatímco tady jsem během zákroku necítil žádnou bolest.

Paní Anička byla po celou dobu velmi vnímavá a při sebemenším náznaku nepohodlí ihned přerušila zákrok a zvolila citlivější přístup.
    Na závěr mi byla vysvětlena správná technika užití klasického i mezizubního kartáčku. Celkový dojem z návštěvy byl skvelý a rozhodně se sem rád vrátím.

B
    Anna Schneiderová, DiS. Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

Profesionální a individuální přístup, se službou jsem byla moc spokojena.