Střelničná 55/1286, Praha 18200
spolehlivý lékař
Paní doktorka je velmi příjemná lékařka s profesionálním přístupem, léčím se u ní nejen pro zrakovou vadu, ale i pro šedý zákal již několik let. Ještě se mi nestalo, abych od ní odcházela nějak nespokojená. Vřele doporučuji.
MUDr. Pecharová je milá, empatická lékařka, odbornice, ke které mám absolutní důvěru. Je ochotná vyslechnout a poradit pacientovi i nad rámec své specializace.
Připomínka k jejím stránkám, které je třeba aktualizovat: telefon do ordinace je 731770388.
Bartošová• • •
U paní doktorky jsem byla v březnu naposledy, musela jsem si najít novou oční ordinaci... Byla jsem v 8. měsíci těhotenství a dostat se někam bylo pro mě obtížné. Potřebovala jsem přeměřit zrak, přišla jsem do čekárny 10 minut po otevírací době, bylo předemnou 5 lidí, sestra vždy vyšla, a to několikrát, ale dělala, že mě nevidí... a po hodině čekání mě hrubě odmítli z důvodu, že mě nestíhají vyšetřit a musela jsem odejít... Nikdy jsem se nesetkala s takovým jednáním (připomínám, byla jsem v 8. měsíci těhotenství)... Opravdu nedoporučuji...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
DOKTORKA PECHAROVÁ JE VELICE ERUDOVANÁ A NAVÍC PŘÍJEMNÁ DÁMA, KTERÁ SE SVÝM PACINTŮŮM VĚNUJE S VELIKOU OCHOTOU.
N
Novák Vladimír
Skvělá a vždy ochotná lékařka a navíc krásná dáma.