MUDr. Hana Nováková

Pediatr · Více

Ordinace PL pro děti a dorost

Revoluční 19/765, Praha 11560

• R

Kvalitní péče, úžasná sestřička, doktorka vše vysvětlí a navrhne možnosti a řešení a netlačí mě do ničeho, mohu jen doporučit

K doktorce jsem chodil skoro celé dětství a vždycky byla ochotná pomoct. Až budu mít děti, také je k ní budu vodit :)

K paní doktorce Novákové jsem chodila jako dítě do svých 18 let. Vždy se ke mě chovala uctivě a s největší pediatrickou odborností. Jsem velmi ráda, že k ní mohu i nadále chodit s oběma syny. Vím, že jsou děti v nejlepších rukách na velmi vysoké odborné úrovni. A nikdy nic nezanedbá. Paní sestřička je vždy milá a vždy byla. Velmi dobře dokáže poradit po telefonu a klobouk dolů nad její pamětí, neb pokaždé ví kdo volá.

K paní doktorce chodíme 14 let a naprosto nechápu, že někdo může napsat, že je arogantní a uráží děti. A samozřejmě se pod to ani nepodepíše. K paní doktorce ani k paní sestřičce nemám absolutně žádné výhrady. Vždycky se k nám chovaly velmi slušně a profesionálně.

• R

Výborná paní doktorka i sestřička. Vždy poradí, nikdy nic nezanedbají. Opravdu jsou obě báječné. :)

Paní doktorka i sestřička jsou vždy milé a v dobré náladě. Za 15 let, co k nim chodím s oběma dcerami, se mi nikdy nestalo, že by byly nepříjemné nebo neochotné. Vždy se nám snažily obě pomoci a poradit. Prohlídky nejsou nikdy odbité, p. doktorka se vždy podrobně zeptá na problémy, prohlédne, vyšetří. Doporučuji.

• moc mila a priemna, hlavne je vysoce profesionalni lekarka

• S paní doktorkou jsem spokjen a argument ze nekoho urazi je s prominutim debilní...od 15 muzete prejit k obvodakovi. :)

• Mohu konstatovat, že k nám byla paní doktorka arogantní a nepříjemná. Ač měla ordinační hodiny, nebrala mobilní telefon ani pevnou linku.

• Paní doktorka je kvalitní a zodpovědná lékařka.