Jihlavská 20, Brno-Bohunice, Brno 625 00
Sadová 8, Boskovice 680 01
Jindřich.
Velmi obětavá a zodpovědná lékařka. Pracuje dle potřeby i v čase kdy nemá ordinaci . Dělá vše pro pacienta. Je vyborná v určování diagnozy. Je obětavá a komunikativní. Celá rodina je spokojena s jejím přístupem k nemocnému. Děkujeme ji.
Klusáková
Jsem po operaci páteře 20 let ,tenkrát mě nikdo nevěřil ,,jedinná Mudr.Dvořáčková mě věřila a to pro mě bylo to nejdůležitější ,nebýt jí tak nevím jastli bych se zbavila bolestí .Udělala pro mě víc než bylo potřeba.Její povaha je výbušná ,ale kdo dnes není !!!!!!!
Klusáková
Dobrý den jsem 20 let po operaci páteře,tenkrát když mě nikdo nevěřil ,tak paní mudr, Dvořáčková byla jediná kdo mě věřil a dotahla také nad rámec svých povinností moje vyšetření ,hlavně pro mě bylo důležité ,že mě veřila ,na jeji povahu, no mohla by byt mírnější, já si zvykla a nemám problém.
At je pani doktorka sverazna jakkoli mysleno, je to primy clovek, ktery vi co dela a proc. Na diagnozu ma 6. smysl. Pacientovi se snazi vzdy co nejdrive ulevit a pomoci. Vzdy mi velmi rychle a kvalitne pomohla. Necini ji problem obvolat kdejaka specializovana pracoviste, aby se pacient dostal k odbornemu vysetreni co nejdrive. Je to vynikajici prakticka lekarka.
Naprosto arogantni jednaní
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mám jen samé dobré zkušenosti,oceňuji velmi lidský přístup k pacientovi
R
Rudolf Hrozek
Když může, vyhoví i nad rámec povinností. Dobrá - lidová - praktická lékařka.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně