Fakultní nemocnice Brno
Moderní vybavení, týmy erudovaných odborníků, komplexní diagnosticko-léčebné zázemí. Více
O nás
Ordinace
Fakultní nemocnice Brno
Jihlavská 20
625 00 , Brno , jihomoravský
Kontaktní údaje
O nás
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
MJ
Navštívila jsem paní doktorku ve specializovaném centru na diagnostiku endometriózy a byla jsem naprosto spokojená. Paní doktorka nejenže komunikovala s velkou empatií, vyšetření bylo velmi pečlivě a citlivě provedeno a následná diskuze ohledně léčby důsledná s vřelým přístupem. Určitě doporučuji.
Marie Němcová
Velká profesionalita, lidskost, empatie. Celkový přístup k pacientovi, vše na vysoké úrovni. Za příkladnou péči velké díky.
v94
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Martina SzypulováArogantní doktorka, připadalo mi, že ji svými dotazy na svůj zdravotní stav v podstatě naprosto obtěžuju. Neřekla mi v podstatě nic a chovala se ke mně, jako bych byla úplně hloupá a nepotřebovala nic vědět. Zrovna na gynekologii bych čekala citlivý přístup ještě o něco víc než jinde, tato paní doktorka nemá bohužel v práci s lidmi co dělat.
Naprosto mi zkazila jakékoli iluze o Obilňáku. Bohužel teda nebyla jediná, z pěti doktorů, kteří mě vyšetřovali, byli s lidským přístupem pouze dva.Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Aneta S.
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Petr Kysela • Bolest břichaPan doktor byl milý a velmi důkladný. Na pohotovosti byl příjemný a snažil se problém opravdu vyřešit.
Pavlína
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Marcel SchüllerPan doktor je velice milý člověk,s dětma to umí na jedničku.Včera jsme ho navštívili s 1.5ročním synem,který má z doktorů trauma a hned ve dveřích ordinace spusti šílený pláč a v ordinaci pana doktora ne jen že neplakal,ale dokonce se i smál.Pan doktor je odborník na svém místě,s výborným vztahem k dětem.Sestřička byla též velice příjemná.