MUDr. Darina Zelenková

Canadian Medical s.r.o.

Veleslavínská 30/1, Praha 16200

4 názory

• A

Po 3 měsících čekání na objednaný termín jsme dnes bohužel přišli díky nečekané zácpě o 25 minut později a už nás odmítly ošetřit?! Že už paní doktorka nemá čas, přitom čekárna už byla prázdná, protože zřejmě místo nás vzali pacienty, kteří byli objednaní po nás. Větší neoochotu jsem ještě u lékaře nezažila. Nikdy víc!

• E

Navsteva v dclinic. Dovolat sa tam je nadlidsky vykon (telefon zvoni, nikto nezdviha, nevolaju naspat), pri rozhovore s recepcni sa dospely clovek citi jak decko v skolke z 80.rokov, sestry su neprijemne a povysene tiez. Pani doktorka je urcite vynikajuci odbornik, ale ten stres, kym sa k nej clovek dostane, nam za to nestoji, odchadzame do inej ordinacie.

• I

Absolutní nezájem o pacienta, ani nemají přehled, na kdy je daný pacient objednaný, absolutně neempatické a neprofesionální zacházení, rozhodně nedoporučuji

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka mě léčila v roce 2010 ještě ve Vinohradské nemocnici z kožního ekzému na obličeji. Předchozí léčba jinde byla neúspěšná. Až paní doktorka našla řešení.