Michnova 1622/4, Praha 149 00
lukin
Paní doktorka je sice nejspíš člověk na svém místě, ale po několikaleté zkušenosti s ní jsem toho názoru, že plně nevyužívá všech možných léčebných postupů a omezuje se pouze na předepisování prášků. Empatie a vstřícnost se jí však upřít nedají.
penizkysem@gmail.com
Po dvou letech intenzivní péče se můj stav díky profesionálnímu a lidskému přístupu paní doktorky o mnoho zlepšil.Předepsané léky mi plně vyhovují-zkrátka profesionál na svém místě.Děkuji paní pani doktorko Alexej
Doporučuji
Paní doktorka sice asi každému nesedne a vypadá, ALE skvěle člověka vede, nevnucuje mu žádné své myšlenky, nesnaží se cpát léky za každou cenu, vyslechne i se vyjádří.. Přestože mi uplně nesedla, naprosto mi pomohla! Za 3 roky léčby jsem se uplně vrátila do pohody.. Mohu jí jen poděkovat.
Jana
Sama mi připadá, že má neurozu. Neustále mi tvrdila to víte jste neurotik...
Romana5
Paní doktorka je velmi příjemná a pohodová. Doporučuji.
B
BlueBull
Paní doktorka je jako trabant poslouží, ale nenadchne. Předepíše léky, ale nějaký jiný druh léčby???
N
Nathalie
Paní doktorka je skvělá hlavně v tom, že mi nikdy nenutila léky, které mi nevyhovovaly, naopak se se mnou snažila najít ty nejvhodnější. To bohužel u lékařů její specializace není samozřejmostí, setkala jsem se s přístupem, že ačkoliv jsem si neustále stěžovala, moje někdejší doktorka mi medikaci nezměnila.