Na Poříčí 1041/12, Praha 5, Praha
Mgr. Boris Štepanovič, psycholog

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí
Hotovost, Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Psychologické konzultace • od 1 500 kč

Psychologické poradenství • od 1 500 kč

Psychoterapie • od 1 500 kč

O mně

Pomáhám hledat řešení v problémech ve vztazích – partnerských, rodinných, pracovních a ve vztahu k sobě samému, který patří k nejdůležitějším v našem ...

Léčené nemoci

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog psychoterapie

Mgr. Štěpanovič splňuje vše, co se od terapeuta očekává. Přišel jsem zoufalý, po roce odešel spokojený. Chce to čas, ale funguje to. Mohu jen doporučit.

Dobrý den
Rád bych jednoduše doporučil služby pana Šťepanoviče. Terapie mi dala přesně to, co jsem potřeboval a rád se na něj obrátím, pokud bych zase v budoucnu cítil, že je to potřeba. Ale teď cítím, že to dlouho potřeba nebude :) Děkuji ;)

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog psychoterapie

Spousta věci v mém životě se změnila díky terapii a jsem za to neskutečně vděčná. Ještě před dvěmi lety jsem byla ztracena a nevěděla kudy kam.

Postupem času, díky terapiím se začala měnit, uzavírat věci, kterým jsem se vyhýbala, získávat nové úhly pohledů a hlavně vyřešit v sobě to, co mě dlouhodobě trápilo. Nyní se cítím opravdu dobře.

Moc Vám děkuji za profesionální přístup.
Dalo mi to neskutečně moc!

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog Individuální psychoterapie

S pánom Štepanovičom som sa po prvýkrát stretla pred dvoma rokmi kvôli kríze v partnerstve. Aj vďaka jeho postrehom, objektívnym pohľadom, trpezlivosti a nadhľade som stále so svojim manželom. Veľmi si cením jeho prístup. Najviac má asi fascinovali otázky, vďaka ktorým som sa uberala svojim vlastným smerom a nie niekoho iného. Pán Štepanovič je veľmi pozorný a láskavý človek a vďačím mu za veľa. Aj za to, že som o kúsok bližšie k sebe samej aj za svoju dcérku, ktorá sa nám s manželom podarila. Terapie som mala aj v tehotenstve, za ktoré som nesmierne vďačná. Odporúčam každému, kto sa akokoľvek necíti byť sám sebou. Z každého sedenia som si odniesla kúsok (seba)poznania. Je to skúsenosť na nezaplatenie. Ešte raz veľké ďakujem.

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog psychoterapie

Vždy jsem byl odpůrcem terapií. Nicméně životní situace mne dovedla až k Borisovi. Asi není potřeba rozepisovat čeho se můj problém týkal....důležité je, že jsem v Borisovi našel člověka, který si Váš příběh vyslechne, svou přirozeností si získá Vaši důvěru - a v tom je kouzlo jeho osobnosti. Profesionál každým coulem, který Vám nenutí jeho názory - snaží se abyste se na problém podívali z jiného úhlu pohledu a takto by to mělo být. Myslím, že správný terapeut by měl takto fungovat. Na terapie jsem docházel nakonec po dobu dvou let a nelituji ani jediného sezení. Pokud o terapii uvažujete, tak Borise můžu jedině doporučit!

Z
Umístění: jiné místo Jiný

S panem Stepanovicem jsem se setkavala temer pul roku na skype, kazdy tyden na 1 hodinu. Byl mi byl velkou oporou. Zkontaktovala jsem ho, kdyz jsem se potrebovala vyporadat s mnoha zmenami najednou i pocity nejistoty z budoucnosti. Jeho profesionalita se ukazala v tom, ze mi nerikal, co presne bych mela delat, ale nabizel jine uhly pohledu, podporoval me v sebeprijeti a zdravemu sebevedomi, coz mi nasledne pomohlo dane situace ustat. Pan Stepanovic vystupuje jako velmi zkuseny terapeut, je snadne mu zacit plne duverovat. Tuto pulrocni terapii beru jako jednu z mych nejlepsich rozhodnuti.

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog Individuální psychoterapie

Když jsem poprvé přišel do ordinace, vůbec jsem nevěděl co čekat. Věděl jsem akorát, že mi není dobře, mám úzkosti, které se stupňují a nemůžu spát. Po prvním sezení jsem došel k iluzi, že je vlastně všechno v pohodě a měl jsem tendenci terapii ukončit. Nebylo a pan Boris mě k tomu během druhého sezení velmi dobře dovedl. Čeho si cením nejvíc je, že má o lidi opravdový zájem. Celou dobu bedlivě poslouchá, přemýšlí a snaží se dávat věci do kontextu, hledat souvislosti. A nebojí se věci přesně pojmenovat, i když to nemusí být vždy příjemné - ale to bylo přesně to, co jsem potřeboval. Z každého sezení jsem odcházel s nějakým novým poznatkem, na kterém jsem si sám mohl dál pracovat a ke kterým jsme se dále také vraceli. Za sebe můžu říct, že i když jsem na terapii docházel jen něco přes dva měsíce, udělal jsem šílený posun a už se mi zase dobře dýchá a umím věci zase řešit s chladnější hlavou. Poznal jsem lépe sám sebe a vím, co můžu v jaké situaci očekávat. Pan Boris je naprostý profík, kterého můžu jen doporučit. Ještě jednou moc díky!

Umístění: jiné místo Jiný

Pan Boris Stepanovič mi velmi pomohl v nejtěžších životních chvílích. Je to velký profesionál, který dokáže člověka navést na lepší myšlenky a pomoc společně najít řešení i v situacích, které se zdají být bezvýchodné. Dále musím ocenit, jak si pan Boris Štěpanovič vše dobře pamatuje do nejmenších detailů, čímž vše skvěle analyzuje a pomáhá tak klientovi, aby na určité věci přišel sám. Děkuji za všechno.

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog Individuální psychoterapie

Pana Stepanovice mohu doporucit pro jeho velmi profesionalni, vnimavy a nehodnotici postoj, citlivou zpetnou vazbu a nadhled. Pomohl mi najit zpusob jak se vyporadat s osobnimi problemy a velmi mi tim ulevil v nelehke zivotni situaci.

Umístění: Mgr. Boris Štepanovič, psycholog rodinné psychoterapie

Pan Štěpanovič je dle mého názoru velký profesionál. V průběhu našich sezení naslouchal a pomohl mi podívat se na problém novou optikou, aby bylo jednodušší moji situaci vyřešit co nejlépe. Vážím si jeho diskrétního přístupu, který umožnil, že jsem důvěru získala opravdu rychle a netrvalo dlouho dostat se k jádru problému.

O mně

Léčené nemoci