Psychologické poradenství • 1 500 Kč
Párová psychoterapie • 1 500 Kč
Online psychoterapie • 1 500 Kč
Psychologická konzultace ONLINE • 1 500 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platíte po online konzultaci.
Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
Možnost terapie ZA CHŮZE v přírodě (Modřanská rokle) po domluvě. Napište mi prosím E-MAIL.
Pracuji primárně metodou krátké terapie orie...
Ukončené školy
- Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
- Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
- Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Specializace
Psychologická konzultace ONLINE
Online konzultace
Párová psychoterapie
Mirka V.
Dnes jsem byla na své první terapii. Měla jsem strach, ze s mužem nedokážu mluvit o tom co mě opravdu trápí. Opak byl pravdou. Pan doktor Lačev, je opravdu odborník. Nesoudí vás, je vtipný, během jedné hodiny se cítím silnější. Prostředí je útulné a velice příjemné. Mohu jen doporučit.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Mirko, moc děkuji za Vaše milá slova. Mám radost, že Vám bylo na terapii příjemně a že Vám byla užitečná. Těším se na další setkávání. Alek
VP
Vsestrannost, skvela prace a balanc vedeni a vlastniho uvedomovani
Dobre podnety
Dobra priprava
Dobre materialy
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Díky V., za milá slova. Těší mne, že jsem mohl být průvodcem při hledání vlastního směru v práci i v osobním životě. Alek
RF
Byla to moje první návštěva a byla jsem moc spokojená. Splnila moje očekávání. Hezké prostředí. Vše bylo v pořádku.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, R., to mám velkou radost, že Vám naše povídání přineslo spokojenost a naplnilo Vaše očekávání. Vždy mi pomáhá se dozvědět, že i s odstupem hodnotíte naši spolupráci jako prospěšnou. A též si vážím hodnocení prostředí. :) Díky, Alek
JH
Pana doktora mohu plně doporučit. Pár otázkami mi, změnil pohled na můj osobní problém a pomohl mi pochopit emoční stav.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, J. mám hlavně velkou radost, že Vám to naše povídání bylo užitečné a pomohlo se zorientovat v hodnotách a životním směřování. Mnoho zdaru, Alek
Lucie
Byla jsem ráda, že se mohu konečně nějaké osobě svěřit úplně se vším a nebude mě soudit. Připadala jsem si komfortně.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Lucie, mám radost z toho, že Vám bylo naše setkání užitečné a že z toho máte dobrý pocit. Doufám také a přeji Vám v nadcházejícím roce, aby se Vám podařilo najít ve svém životě směr, který Vám bude vyhovovat a dávat Vám smysl a aby se Vám dařilo co nejlépe. Alek
Yveta P.
Jsem velmi ráda, že jsem si za terapeuta zvolila právě doktora Lačeva. Umí vytvořit bezpečnou a odlehčenou atmosféru, kde můžete mluvit o čem chcete, a dokáže Vám v myšlenkách najít jiné, doposud nepoznané, cestičky. Všechna sezení obsahovala humor, empatii, přijetí, ale občas i tvrdou pravdu, za kterou jsem nesmírně vděčná. Byla mi vždy věnována maximální pozornost, až jsem se sama divila, jak si nějakou informaci může pamatovat, když jsem ji okrajově zmínila jen jednou. I v těch nejmizernějších dnech jsem se na terapii těšila.
Je vidět, že pana Lačeva práce baví, a že se upřímně zajímá o své klienty. Rozhodně bych chtěla zmínit i následné shrnutí ze sezení v mailu. To mi bylo velice přínosné a člověk má hezky černé na bílém nejdůležitější postřehy ze sezení.
Zkrátka skvělý člověk-psychoterapeut.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Yvet, jsem vděčný za každého klienta, kterému můžu pomoci a těší mne vidět Vás, jak se posouváte a jak se Vám daří. Velmi si vážím Vašich milých slov a hřeje mne pomyšlení, že jsem Vám na Vaší cestě mohl pomoci. Opatrujte se! Alek
F.D.
Jsem naprosto spokojený s panem Lačevem a jeho prací. Pomohl mi pochopit podstatu věci, jak se věc má a díky panu doktorovi se cítím lépe. Určitě mohu jenom doporučuji.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, F., těší mne, že Vám naše povídání pomohlo a že jste získal na svou situaci náhled a zejména, že se cítíte lépe. Pevně věřím, že to vydrží a bude se Vám dařit i v dalších životních výzvách. Držím palce! Alek
Lucia
Ďakujem pekne p.Alekovi za príjemné strávené ráno a vysvetlenie,poradenie čo som potrebovala počuť.!
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Lucia. Moc si Vážím vašeho milého hodnocení. Mám velkou radost, že Vám byl náš rozhovor užitečný a že Vám pomohl se nasměrovat dál a pohlédnout opět do budoucna. Držte se a opatrujte se! Alek
Tomáš H.
Za panem Lačevem jsem přišel s problémem, na který jsem sám nestačil. Absolvoval jsem sice zatím pouze 2 sezení, ale už jen to stačilo k tomu, abych měl svůj život více pod kontrolou a byl šťastnější. A nejen já.
Oceňuji a líbí se mi zejména ochota, vstřícnost a porozumění terapeuta. Terapie není strojená, má dobrou energii, můžete mluvit o čem chcete a jak chcete. Jako obrovské plus pak beru celkové zhodnocení terapie formou e-mailu s čímž jsem se ještě na terapii nesetkal. Je to opravdu velký kus práce navíc a je vidět, že je váš problém skutečně dopodrobna probrán.
Opravdu člověk na svém místě, který svou práci viditelně miluje a dělá ji srdcem.
Ať už je váš problém jakýkoliv, vždy vám ukáže možnosti vaší cesty a možnosti řešení. Jak s tím naložíte, už je jen na vás. :)
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milý Tomáši, velmi si vážím Vašich laskavých slov a těší mne, že Vám naše společná sezení byla ku prospěchu a zejména, že jste šťastnější. Máte pravdu, že mne moje práce nesmírně baví a dává mi velký smysl. A doufám, že jak Vám tak i všem dalším se podaří v našich setkáních najít zase ten jejich smysl a cestu. Mějte se dobře! Alek
K.R.
Nečekala jsem, že bude pro mne už první návštěva tak obohacující a podnětná. Moc děkuji a těším se na další setkání.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Děkuji za milá slova a těší mne, že Vám byla naše spolupráce prospěšná. Také se budu těšit na další setkávání. Alek
O mně
Pracuji primárně metodou krátké terapie orie...
Ukončené školy
- Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
- Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
- Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Ceny ZnamyLekar.cz
Specializace
- psychoterapie
Certifikáty
Znalost jazyků
- Čeština
Ocenění
- Innovation Award (2012) The International Institute for Advanced Studies in System Research and Cybernetics
Publikace a články
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze