Individuální psychoterapie • 1 275 Kč
Psychologické poradenství • 1 275 Kč +2 Více
Online psychoterapie • 1 275 Kč
Psychologická konzultace ONLINE • 1 275 Kč
O mně
Možnost terapie ZA CHŮZE v přírodě (Modřanská rokle) po domluvě. Napište mi prosím E-MAIL. Pracuji primárně metodou krátké terapie orientované na ř...
VíceLéčené nemoci
- Emocionální problémy (deprese, úzkosti, osamělost apod.)
- Problémy ve vztazích (partnerských, rodinných, pracovních)
- Problémy s motivací (prokrastinace, dosahování cílů)
Ukončené školy
- Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
- Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
- Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Specializace
Online psychoterapie
Psychologická konzultace ONLINE
Párová psychoterapie
Lucie a Michal
Pan psycholog nám pomohl přestat se tolik soustředit na problémy, které máme a víc pracovat na tom dobrém ve vztahu a na vzájemné lásce. Ze začátku to pro nás nebylo příliš intuitivní ani snadné, ale při pohledu zpět musíme ocenit, že nám to opravdu pomohlo. Každodenní hádky zmizely a chováme se se k sobě mnohem víc hezky a jako "nejlepší přátelé". Takže vlastně zmizely i ty problémy se kterými jsme původně přišli. Díky! Lucka a Michal
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Lucko a Michale. Moc si vážím Vašeho hodnocení. Jsem rád, že Vám naše setkávání pomohlo a že se Vám daří. Přeji Vám, aby Vám to vydrželo i nadále. Alek
Daniel P.
Skvělý přístup, otevřel mi (snad) oči,snaha opravdu pomoci, profík každým coulem ;) - moc děkuji!
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Danieli, i já si moc vážím vašeho hodnocení, bylo mi potěšením s Vámi hovořit a doufám, že Vám naše povídání bude ku pomoci. Držím palce, ať se Vám daří! Alek
Peter
Dne 30.3.2022, jsem poprvé navštívil pana doktora. Už při prvním setkání, to byl uklidňující pocit.
Sezení probíhalo v aha efektu.
Pan doktor je na správném místě a ví co dělá.
Určitě budu zde pokračovat. A vím, že musím na sobě dlouho pracovat. Děkuji.
PS. Děkuji za bílého medvěda.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Petře, mám radost, že pro Vás byla naše společná konzultace uklidňující a také, že vám přinesla nové poznání. Přeji Vám, aby vašich "bílých medvědů", bylo do budoucna co nejméně a dařilo se Vám. Srdečně, Alek Lačev
M. G.
p. Alek je sympatický inteligentní člověk, který mě u sebe hezky uvítal, nabídnul na výběr různé druhy čaje a nechal mě se rozmluvit. Přišel jsem k němu s tím, že zjednodušenně se obecně cítím špatně a nedokažu si užívat život, jak bych chtěl. Pomohl mně se dostat hlubš a blíž k základům svých pocitů a dal mně na vybranou, jak postupovat a co praktikovat, abych mohl vytvořit lepší přítomnou chvíli. Žadné zázraky nenabízí, i když závisí na úhlu pohledu :). V žadnou chvíli jsem neměl pocit, že bych byl u doktora, zároveň jsem neměl pocit, že by naše konverzace byla jednostranná.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, M. moc si vážím vašeho hodnocení a jsem rád, že Vám u mně bylo příjemně. Těší mne, že se vám podařilo se dostat věcem víc pod povrch a na kloub a že se Vám daří lépe "teď a tady". Mějte se moc hezky! Alek
Miloš
Velmi příjemný a lidský přístup. Perfektní komunikace. Dokonle zpracované výstupy pro klienta, za které jsem velmi rád.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Dobrý den, Miloši, moc si vážím vašeho hodnocení a jsem rád, že pro Vás byla naše společná práce i výstupy užitečné. Mějte se dobře. Alek
Majka K.
Návštěva u doktora Lačeva pro mě byla opravdovou záchranou. Po neúspěšných snahách svěřit se s trápením svým blízkým, kteří (byť bez zlé vůle) můj problém zlehčovali nebo mě odráželi nesmyslnými radami, jsem tady našla skutečně otevřené ucho a až nečekaně velikou dávku pochopení. Moc děkuji i za nenásilně podaná doporučení, jak se mohu do budoucna snažit vypořádat s těžkými chvílemi.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Majko, těší mne, že pro Vás bylo naše setkání užitečné a přeji vám, aby se Vám s těžkými chvílemi dařilo vyrovnávat co nejlépe, ale zejména, aby těch těžkých chvil bylo co nejméně. Opatrujte se! Alek
Klára a Libor
Jiz nase druhe sezeni a jsme spokojeni. Pan psycholog se nam spravne polozenymi otazkani snazi pomoci vyresit partnerske neshody.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Moc si vážím vašeho pozitivního hodnocení a těší mne vaše spokojenost. Doufám, že se Vám podaří postupně najít partnerský soulad, trvalou spokojenost a životní štěstí. Alek
Erika H.
U pana Doktora jsem byla na třech konzultacích a budu pokračovat i nadále. Pan Doktor je opravdový odborník, který mi pomáhá s velkým problémem, který mám. Vždy mi pečlivě naslouchá a neopomine nic, z toho co mu sdělím. Vše dokáže propojit, vysvětlit a doporučí vhodnou metodu, jak v té situaci postupovat. Je realista a to se mi moc líbí. Protože mi pomohl si uvědomit, že na to, co řeším neexistuje zázračné řešení, ale lze na sobě pracovat po krocích a po čase se srovnat a hlavně dokázat NORMÁLNĚ fungovat a žít, bez zažívání emocí, které mě momentálně dusí. Moc panu Doktorovi děkuji za jeho „lidský“ přístup, otevřenost, upřímnost, jinakost (používané metody a rady), profesionalitu a hlavně neutichající pozitivní atmosféru, která z něj vždy vyzařuje i když podstupuji terapie online.
Vřele doporučuji.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Eriko, moc si cením takového milého hodnocení, hodně to zavazuje. Jsem rád a těší mne, že Vám naše společné konzultace tolik užitečné a mám radost, když vidím, jak se věci daří a jak se i zdánlivě beznadějné mění v nadějné. Přeji Vám mnoho úspěchů i na další cestě k větší vnitřní síle. Alek
Martina
Pan doktor mi pomohl s mými problémy, když už jsem nevěděla co s nimi. Snažil se mi porozumět, nabídl objektivnější pohled a pomohl mi najít vhodné řešení. Doporučil mi také několik cvičení, která mi ve výsledku pomohla. Má velice vřelé a profesionální jednání a setkání probíhala v příjemném prostředí.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Martino, mám radost, že Vám naše společná práce pomohla. Těší mne, že se vám daří dobře a moc si vážím vašeho hodnocení. Opatrujte se a ať se vám i nadále daří dobře! Alek
L.M.
Celé sezení (v mém připadě online) bylo příjemné, pan doktor Lačev mi dokázal poskytnout vysvětlení problému, včetně jeho řešení. Nebral věc na “lehkou váhu” a snažil se plně porozumět problému. Působil na mě velice sympaticky a pozitivně. Po volání mi byli zaslány i nějaké materiály navíc. :)
Děkuji moc za váš přístup.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá L., moc mne těší, že se mi podařilo přijít společně s Vámi Vašemu problému na kloub a že pro Vás bylo naše sezení příjemné. Přeji Vám, aby se Vám i nadále dařilo dobře. Alek
O mně
VíceLéčené nemoci
- Emocionální problémy (deprese, úzkosti, osamělost apod.)
- Problémy ve vztazích (partnerských, rodinných, pracovních)
- Problémy s motivací (prokrastinace, dosahování cílů)
Ukončené školy
- Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
- Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
- Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Specializace
- psychoterapie
Certifikáty
Znalost jazyků
ČeštinaOcenění
- Innovation Award (2012) The International Institute for Advanced Studies in System Research and Cybernetics