Alek Lačev, Ph.D., psycholog Praha

Durychova 66, Praha 4, Praha

Přijímám: dospělí
Bankovní převod

Platba po konzultaci

U tohoto specialisty zaplatíte po konzultaci. Zobrazit více

Online psychoterapie • 1 500 Kč

Psychologická konzultace ONLINE • 1 500 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod

Platíte po online konzultaci.

Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

O mně

Možnost terapie ZA CHŮZE v přírodě (Modřanská rokle) po domluvě. Napište mi prosím E-MAIL.

Pracuji primárně metodou krátké terapie orie...

Ukončené školy

• Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
  • Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
  • Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Zobrazit více

Ostatní služby

Online konzultace

Online konzultace

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Pan Alek je velice milý, přátelský, pohodový. Vytváří bezpečné prostředí pro otevřený rozhovor. Trefnými otázkami cílí na větší hloubku problému. Nejdůležitějším a nejhodnotnější bylo pro mě připomenutí faktu, že nic není tak horké. Klid a uzemnění, které jsem v tu chvíli potřebovala od někoho nezávislého se dostavil hned po sezení. Pak jsem si odnesla připomenutí a uvědomění, že život je i o vytváření hodnot, podle kterých pak dále jednám, nebo také občas ne, ale i to se děje:) Moc děkuji za pomoc i za materiály. S.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Simono. I pro mne byl náš společný rozhovor velmi příjemný a jsem nadšený, že pro Vás bylo naše společné povídání tak užitečné a mělo kýžený efekt. Držím palce, aby to vydrželo a aby se Vám dařilo spíš podle hodnot jednat, než ne. Alek

I
Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Můžu jen potvrdit stejně nadšenou zkušenost, jako ostatní v recenzích. Mám za sebou první sezení, od kterého jsem měla prosté očekávání, že se možná budu cítit lépe, ale že rozklíčování určitých věcí zabere delší dobu. AHA moment však nastal už po prvním sezení, což vás dost možná brutálně zasáhne nepřipravené, ale je to očistné. Sezení jsem absolvovala osobně, na místě se cítila dobře a s Alekem se mi komunikovalo příjemně. Sezení se snaží směřovat k dohodnutému cíli, empaticky a vtipně reaguje, nastavuje zrcadlo. Na konci sezení jsem dostala shrnutí e-mailem a také několik hezky zpracovaných materiálů ke studiu. V plánu mám určitě sezení více.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Ivano. Mám radost, že i z odstupu vnímáte naše společné setkání jako přínosné a že jsem byl schopen Vám pomoci rychle. Budu se těšit i na naše další setkávání. Přeji Vám zdar v hledání sebe sama a své cesty, ať už bude nakonec jakákoliv. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Předčil má očekávání, dobrý psycholog a navíc moudrý člověk.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, M., moc si vážím Vašeho hodnocení, ale hlavně jsem rád, že jsem Vás mohl podpořit a pomoci Vám ve složité životní situaci. Přeji Vám mnoho štěstí! Alek

Umístění: Online konzultace Psychologická konzultace ONLINE

Zatím jsem absolvovala dvě online sezení a obě hodnotím pozitivně. Vyzdvihla bych schopnost motivovat k hledání různých řešení daných situací, velmi užitečné jsou i studijní materiály k probírané tematice, zaslané po ukončení sezení. (Hlavně ke dvěma papírům se budu určitě ještě víckrát vracet.) Jako žena z mladší generace oceňuji také korektní a rovnocenný přístup.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, L., mám radost, že Vám naše online setkání byla užitečná a že Vám pomohla k tomu si lépe zorientovat v tom, jakým směrem se chcete vydat. Vzbudila jste trochu mou zvědavost tím, které materiály Vám přišly nejvíc užitečné, budu se na to muset příště zeptat. :) A jsem rád, že Vám naše spolupráce vyhovuje po všech směrem. Mnoho zdaru! Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Rozumi sve praci, je přímí, empaticky.
Srozumitelne mi vysvetlil vcem tkvi muj problem a poskytl reseni.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, moc si Vážím Vašeho hodnocení. Jsem rád, že Vám naše povídání bylo užitečné. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Zatím jsme na začátku terapie, ale mám z toho velmi dobrý pocit, empatický přístup, trefná analýza, na cestu poskytnut materiál ke studiu, proste člověk má motivaci na sobě pracovat i mimo terapii.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den! Těší mne, že máte z naší spolupráce dobrý pocit a doufám, že Vám bude i nadále užitečná. Držím palce! Alek

Umístění: Online konzultace online psychoterapie

Zatím první online sezení. To hodnotím velmi kladně.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den! Mám radost, že naše první sezení pro Vás bylo užitečné. Budu se snažit, aby to tak bylo i nadále. Alek

O
Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Mimo spoustu rad a nahledů jsem si ze sezení odnesl i seznam knih, jejichž studiem si získané zkušenosti prohlubuji. Obdržel jsem i materiály, zabývající se probíranou problematikou a také shrnutí našeho sezení v psané podobě.

Pana Lačeva bych ze své zkušenosti doporučil všem. Jedná se o člověka na svém místě.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Ondřeji. Těší mne, že Vám bylo naše společné povídání užitečné a že jsme společně odhalili spoustu pro vás užitečných pohledů a přístupů. Držím Vám palce, aby Vám to dobře sloužilo i dál a dařil se Vám. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory individuální psychoterapie

Pan doktor byl velmi empatický, doporučil mi několik variant řešení mého problému a nabídnul mi i užitečnou literaturu. Velice oceňuji i zaslané materiály, ke kterým se můžu v případě potřeby kdykoli vracet.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Lenko, děkuji za milé hodnocení. Jsem rád, že máte z čeho vybírat a přeji Vám, aby Vám byly materiály užitečné na vaší životní cestě a ve vašem rozhodování. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory Párová psychoterapie

Velmi dobrá zkušenost. Pan doktor se nám snažil pomoci a najít ideální řešení. Doporučuji

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Aimée, moc si vážím vašeho hodnocení a doufám, že Vám bude i do budoucna naše povídání užitečné a bude se Vám oběma dařit. Alek

O mně

Pracuji primárně metodou krátké terapie orie...

Ukončené školy

• Mgr. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2008)
  • Ph.D. - Katedra psychologie FF UK (Praha, 2012)
  • Výcvik v koučování (QED GROUP a.s., 2009)
Zobrazit více

Ceny ZnamyLekar.cz

Specializace

• psychoterapie

Stáže

• Psychoterapeutická a psychosomatická klinika ESET (Praha, 2003)
  • Vojenský rehabilitační ústav (Slapy, 2007)
  • Psychiatrické centrum Praha (Praha, 2008)

Fotografie

Znalost jazyků

• Čeština

Ocenění

• Innovation Award (2012) The International Institute for Advanced Studies in System Research and Cybernetics

Publikace a články

Publikace (8)