Příkop 4, Brno 60200
Petr Kohout
Jsem velice spokojený, velmi mi vyhovuje praktičnost a pružnost paní lékařky profesionální a lidský přístup a prázdná čekárna velice milá a vstřícná sestra rád tímto poděkoval a hlavně doporučil Kohout.
~
S paní doktorkou nemám žádný problém, je hodná a vstřícná.
Ale jedná se mi o problém s její sestřičkou, jméno neznám, ale je tam jen jedna. Ještě nikdy mi s ničím nevyhověla, je protivná,arogantní a zlá. Jednou z věcí je, že mě poslala domů, když jsem chtěl vytáhnout stehy a měl jsem dojít až za další týden, protože pí. doktorka měla dovolenou, stehy jsem si vytáhl raději sám.
Ale největší problém byl dnes, kdy jsem byl propuštěň po operaci kýly a nebylo mi ještě dobře, pouze jsem zanesl zprávu z nemocnice pro paní doktorku. Otevřela mi sestříčka, opět byla arogantní, zlá a chtěla si vzít originál zprávu a nechtěla mi udělat pouhou kopii, že si to mám jít někam zařídit. Nechápu, kde to jsme v dnešní době. V nedobrém stavu jsem se v čekárně rozčiloval a dělalo se mi zle, jen abych poprosil o udělány kopie. Sestřička mi zabouchla před obličejem a bylo jí to úplně fuk. Takhle by se lidi ve zdravotnictví chovat neměli.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Veronika
Velmi příjemná paní doktorka. Naprostá spokojenost.
Kopecká
Pani doktorka je velice ochotná a pečlivá ,má velice dobrou a příjenou sestřičku ,chodí k ní celá moje rodina již několik desítek let .Všem ji doporučím. Takový kladný a příjemný přístup ke všem pacientům jsem v dnešní době nikde nezažila.pani doktorce moc děkuji za vše co pro mou a rodinu a pro mě za léta udělala.
Velmi spokojen, paní doktorka je vždy nápomocná a ochotná ošetřit
Paní doktorka má vysoce profesionální a lidský přístup k pacientům. Vážím si toho, že celá moje rodina (včetně mě) máme tak skvělou "FAMILY DOCTOR".
Velmi mi vyhovuje praktičnost a pružnost paní lékařky. Nemá přecpanou čekárnu. Je rychlá, pohotová, nedává za každou cenu antibiotika.
Velice spokojený, vždy dokáže pacienta vtlačit na prohlídku ten samý den, když je potřeba.
Je super. Zodpovědná, provede veškeré potřebné testy, kterých byste se u moha jiných lékařů nedočkali.
Lékařku nedoporučuji, nepovažuji ji za lékařku na svém místě, přestože má zájem se vzdělávat. Má velmi krátkou pracovní dobu, navíc jeden odpolední den ordinace za týden je velmi málo. I toto odpoledne však paní doktorka nebývá v ordinanci, v ordinaci je jen velmi ochotná sestra.
Tuto praktickou lékařku zajímají jen náklady na pacienta, které nechce v žádném případě překročit. Je ochotna mít např. pár onkologických pacientů, jejich náklady na léčení zdravotní pojišťovny zohledňují. Jinak má nejraději evidované pacienty, kteří se v její ordinaci objeví jednou za pět let. Prostě ji znám jako lékařku, která chce mít zdravé pacienty, kteří ji se žádnými zdravotními problémy neobtěžují.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně