Hlavní léčená onemocnění
Hlinky 70, Brno-střed, Brno 603 00
Psychologické konzultace
Od 400 Kč -
J.S.
Paní psycholožka je velmi milá. Tímto pro mě bohužel pozitiva končí. Sezení byla z mého pohledu zaměřena spíše behaviorálním směrem. Po třech sezeních mi bylo od ní sděleno, že chodit už nemusím. Poté jsem začala terapii s jiným terapeutem a cítím neskutečný rozdíl v možnostech řešit sebe a svůj život do hloubky. A také teď chápu, že po třech sezeních se terapeut s klientem ani nezná, natož aby mohl říct, že už nemusí docházet.
• Soukromá psychologická a psychoterapeutická praxe • Jiný •
Mgr. Yvonne Holčáková
Dekuji za zpetnou vazbu, ktera je pro moji praci vzdy dulezita. Ackoli by bylo jiste smysluplnejsi vyjadrit nespokojenost primo mne na sezeni, terapie stoji na duvere a dialogu. Mohla bych pak lepe prizpusobit sezeni Vasim potrebam. Mrzi me, ze se to takto nestalo, i kdyz chapu, ze to nemusi byt jednoduche. Nicmene jsem rada, ze jste se nenechala odradit a nasla si pro sebe peci, ktera Vam vyhovuje. Treba doplnkove pro sebe vyuzijete take neco z behavioralnich pristupu, ktere mohou byt napomocne.
Doporučuji, maximální spokojenost!
Paní magistra je velmi milá, pohotová a skvěle ihned reaguje. Mohu vřele doporučit!!!
• Soukromá psychologická a psychoterapeutická praxe • psychologické konzultace •
Dekuji za zpetnou vazbu
R
R.S.
Pani Holčáková je veľmi milá a profesionálna psychoterapeutka, ktorá sa neustále vzdeláva a vkladá do práce svoje srdce. Za seba môžem maximálne odporučit :)
Dekuji
Josef
Sezení mně pomohlo zorientovat se v mém problému. Necítil jsem se jako u doktora, velmi sympatické prostředí. Doporučuji!
B
beata
Paní magistra mi velmi pomohla, je empatická, vyslechne, zajímá se. Její postřehy si mnohdy vybavím i mimo ordinaci. Dokážu se díky ní už podívat na věci i z jiného úhlu. Cítím se pochopená a to je pro mě důležité. Mohu jenom doporučit.