Bližší informace o mnou nabízené péči naleznete na mém webu.

• Psychoterapie

Konviktská 997/13

Konviktská 997/13, Praha 110 00

• Individuální psychoterapie

1 500 Kč

• Psychologické poradenství

1 500 Kč

K Tomovi jsem chodila tři roky. Cítím, že jsem na terapii s ním ušla pěkný kus cesty. Není to však terapie jakkoliv direktivní nebo navádějící ke konkrétnímu cíli. Tom mi na terapii nebyl průvodcem, ale společníkem při hloubání v sobě samé. Tento volnější přístup pro mě osobně byl zpočátku poměrně náročný uchopit, protože se mi v tom prostoru docela snadno motalo v tématech, o kterých se nestydím mluvit a snadno se mi vyhýbalo tomu, co opavdu bolelo. Myslím, že ale minimálně pro mě i tato "obtíž" byla nějaká lekce, která mě donutila se zamyslet nad tím, jak to navigovat a udělat sama za sebe tu práci, abych se jako člověk posunula a nekončila s tím, že si každý týden dobře pokecám se symatickým člověkem, protože jsem k tomu měla sklony. Terapie totiž přátelský pokec, i když je příjemné, když ho místy připomíná.
    Kdybych měla pro přehlednost vypíchnout na závěr přínos, který na sobě cítím po terapii u Toma, byla by to především změna v tom, jak se koukám na věci, co se v životě stanou.

• jiné místo Jiný  •

• H

Setkání s Tomem byla vždycky moc fajn. Občas jsem měl problémy s vyjádřením témat a trochu jsme "bloudili v mlze", ale i při bloudění byl Tom skvělý parťák, do ničeho mě netlačil a podporoval mě, abych cestu ven našel sám. Za což jsem mu ohromně vděčný. Díky Tome, bylo to príma.

Děkuji za recenzi :)

Empatický, trpělivý, nehodnotící, klidný přístup.

Děkuji za recenzi :)

K Tomovi jsem chodila každý týden po dobu jednoho roku a naše terapeutická setkávání vnímám jako bezpečný přístav, kam jsem mohla přicházet i se svými nejniternějšími prožitky bez obav z hodnocení. Nejdůležitější během terapií pro mě bylo bezpečí, které vytvářel, a také autentický, respektující vztah, ve kterém jsem mohla být zcela otevřená a sama sebou a najít si v sobě větší klid a sebejistotu. Dále oceňuji neformální atmosféru, ochotu vyjít vstříc a opravdový lidský zájem, o kterém jsem nikdy ani na chvíli nepochybovala.
    Děkuji Vám, Tome!

Děkuji za recenzi :)

S panem Tichým jsem byl velmi spokojen. Oceňuji jeho srozumitelné vysvětlení terapeutických postupů a příjemný empatický přístup i snahu nezasahovat tam, kde to není vhodné, kombinovanou se vstupy tam, kde to smysl má. Díky transparentní komunikaci jsem se cítil bezpečně a byl schopen se otevřít a pracovat na sobě k vlastní spokojenosti.

Děkuji za recenzi :)

Moc děkuji Tomovi za obrovskou pomoc, kterou potřebovala moje dcera, aby zvládla své úzkosti. Cesta to nebyla krátká ani lehká. Jsem ráda, že v případě potřeby ví, kam se může obrátit pro pomoc, pokud ji bude potřebovat.

• N

Vážím si zejména velmi empatického přístupu a otevřenosti. Doporučuji.

• E

S Tomášem jsem se setkávala necelé dva roky a za tu dobu se stal pro mě nenahraditelnou součástí na cestě za tím, abych se stala sama sebou. Nejvíce si vážím Tomášova "člověčenství", toho, jak se nebojí ukázat, že je v první řadě člověk, ale také toho, že jsem nikdy nepochybovala o jeho zájmu o mě, s čímž mám v jiných vztazích dost problém. S pomocí Tomáše jsem v sobě našla stabilitu a klid a myslím, že se nyní na svět dívám střízlivějšíma očima.
    Díky Tome.

• D

Tomáš je velice empatický, citlivý a profesionální terapeut. Naše spolupráce byla velice příjemná a zároveň přínosná, zvědomit si a formulovat proudy myšlenek, své pocity a svou životní situaci a směr, kterým se ubírám bylo v jeho přítomnosti naprosto přirozené a formující. Umí opravdu procítěně naslouchat a jeho zpětné vazby často velmi hluboce vystihly podstatný aspekt daného problému. Vždy byl ochotný se domluvit a vyjít vstřic a zároveň vzájemný terapeutický vztah měl vždy velmi zdravé hranice, profesionalitu a cítlila jsem se v bezpečí. Můžu jedině doporučit.

Děkuji za recenzi :)

Tom je velký sympaťák. Doprovázel mě na cestě po tři roky a i díky jeho pomoci se pro mě během těch třech let změnilo skutečně mnohé. Díky za to!

• jiné místo Jiný  •