Vojtova 23, Brno 63900
R.H
Celkově hodnotím zkušenost negativně – nedostatečné vyšetření, podcenění potíží a nezájem o akutní stav vedly k tomu, že se bolest zhoršila natolik, že jsem musel vyhledat pohotovost. Empatie i profesionální přístup tu bohužel chyběly.
SP
Pani doktorku a jeji sestru bych nedoporucila. Arogantni laxni pristup. Nepoznala diagnozu, ktera mi byla temer osudna.
Petr
Doktorka není pořád k dispozici. Nedá se dovolat - absolutně neprofesionální.
Z
Z. H.
Se službou paní doktorky jsem spokojen. Návštěvy jsou většinou rychlé a bez dlouhého čekání. Sama doktorka je stručná, jasná, přímá, nápomocná. Oceňuji také, že mi v minulosti správně diagnostikovala akutní zánět slepého střeva, idkyž sám jsem se domníval, že se jedná o problém se žlučníkem.
Tereza
Absolutní katastrofa! Dávám 1 hvězdičku,protože žádná dát nejde. Doktorka absolutně bez zájmu a sestra Naděžda je arogantní a nepříjemná. Asi ta nejhorší sestra co jsem kdy potkala. Přišla jsem si pro výsledky z krve a moči. Dostala jsem popsane 3 A4ky a poslána domů. Když jsem se zeptala,jestli by mi mohla vysvetlit co znamená to cervene ve vysledcích,bylo mi arogantne receno "noo,to si zjistěte,jo?". NECHÁPU že k téhle doktorce ještě někdo chodí.
A jestli si to čte sestra Naděžda,tak by se měla okamžitě zamyslet nad tim,jak se chová. Protože to je opravdu katastrofa. Upřímě doufám,že už nikdy nebudu muset přijít do styku s těmito lidmi. Děkuji bohu za svou paní doktorku Kalinovou!• • •
Martin Řezníček
Nejarogantnější přístup, jaký jsem mezi lékaři kdy zažil. Požádal jsem ji o výpis z karty, kterou jako řidič potřebuji každý rok pro svého závodního lékaře. Předchozí lékař mi formulář o cca 20 řádcích, na který je třeba zaškrtnout ANO/NE vyplnil dle karty za cca 1 minutu. Podotýkám, že za celý rok 2015 o který mi šlo, jsem neměl jediný záznam ani návštěvu u lékaře, Paní doktorka mi řekla, že mi to na počkání neudělá, že má moc práce, že toto dělá po ordinačních hodinách a že mi to vyplní tak do týdne.Požádal jsem ji tedy o přeposlání karty k jinému lékaři. Na to jsem dostal odpověď s tím, že to odešle tak do měsíce :-D Jak se může doktor s tímto přístupem v dnešní době na trhu udržet, nechápu.
Lucie
Od paní doktorky se právě odhlašuji. Je vhodná zřejmě pro staré lidi, kterým přepepisuje stále ty stejné recepty, a pro ty, co potřebují pouze neschopenku, né vyléčit. Laxní přístup. Sestřička příšerná. Člověk aby se bál, že dostane vynadané. Nepořádek v záznamech.
Paní doktorka je nejlepší, jakou jsem poznal. všem doporučuji
Paní doktorka je výborná, milá a lidská. Vždy mi pomůže a vyléčí. Jezdím za ní z druhé části města. Velmi doporučuji!
Pavla
Paní doktorka je strašně fajn,lidská,vždy mi pomohla a vyléčila.Sestřička je taky moc fajn.Určitě doporučuji
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně