Praktický lékař

Oblá 75a, Brno 63400

• D

Panu doktorovi vděčim za mnohé .Děkuji moc .Více takových lidských lékářů jako pan doktor Čejka .

• Praktický lékař Jiný  •

• T

Vzhledem k tomu, že pan doktor nemá sestřičku, která by odbavovala alespoň volající, je NEMOŽNÝ se mu dovolat. Zkouším volat třetí den, přes 100 hovorů z mé strany a ani jednou to nevzal. Vzhledem k těhotenství jsem k němu nechtěla jezdit a čekat XY hodin mezi nemocnýma, protože i když se člověk dopředu objedná, tak to vyjde nastejno, jako kdyby se vůbec neobjednával. Když už se k němu ale člověk vydá, tak tam kolikrát stejně není, i když na webu má napsáno, že normal ordinuje. V žádným případě nepopírám zkušenosti a léčbu, ale tenhle přístup je za mě jedna velká katastrofa a proto odcházím, nemoci se dovolat 3 dny mi opravdu nepřijde normální.

• Praktický lékař Jiný  •

Nejlepší doktor v okolí. Vždy rychlí, nemýlí se a pomůže. Ochota na prvním místě. Cokoliv Vás trápí a řekněte co Vám je tak opravdu pomůže a poradí.

• Praktický lékař  •

• Zatím se nikdy nemýlil a vždy pomohl. U něj to odsejpá a to se mi líbí. A vy co na něj plivete, nevím, ale rozhodně je to člověk na svém místě a myslím si, že většina lidí je s ním spokojená.

• Praktický lékař nemoc  •

• Dr. Čejka je vynikající praktický lékař, který ani po letech neztrácí hlavu a vždy se snaží pomoci! Jsem u něho v evidenci už mnoho let a rozhodně bych neměnil. Sám trpím složitým a dlouhodobým zdravotním problémem a jsem hrozně rád, že se mnou neztrácí trpělivost. Doufám, že bude ordinovat ještě nějaký ten pátek a že stejně tak, jak pomáhá mně, tak pomůže i dalším svým pacientům. Já a moje přítelkyně jsme s ním spokojeni. Botek

• Praktický lékař  •

Spokojenost už od té doby,co zde Pan doktor ordinuje.
    Svojí precizností ohledně zdravotních materiálů o pacientovi je pověstný po celém brně.
    Nikdy bych neměnil a všem vřele doporučuji :-)

• C

nejlepsi prakticky lekar,chodim k nemu uz 15let a ja jsem nadmiru spokojeny,vzdy mi pomohl a rychle uzdravil.a to ze tu pisete negativa a je jich jenom par,to znamena oproti pozitivu ze pan Cejka je doktor na svem miste a je taky jenom clovek a ne zadny robot a mylit se je lidske....

• T

Velmi dobrý lékař, už 32 let rodinným lékařem bez chybné diagnozy. Vstřícný a komunikativní. Jeho pání je PHDr. a dokáže dobře poradit ve svém oboru.

• výborný lékař

• Jsem medik a mohu s klidným svědomím říci, že na praktického lékaře je opravdu výborným diagnostikem!B