Krčská 59/1079, Praha 14000
Andělé N.
I pri akutnich stavech, me vzdy odbyl s vymluvou ze nema cas, jiste vetsinu okouzli sympatickym usmevem ale to je tak vsechno, za roky leceni jen zhorseny stav, s diagnozou f20 plus dalsimi poruchami zadne terapie, zadna pomoc nic, jen lezim a rezu si zily....jineho psychiatra nenechazime....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
bflmpsvv
Velmi na něm oceňuji skvělé jednání a pocit, že u něj si člověk nepřipadá jako číslo. Pamatuje si jména pacientů a snaží se vyjít vstříc. Myslím, že i jeho vyrovnavost má na okolí moc dobrý vliv. Jsem jeho pacientem už dlouho, ale rozhodně bych neměnil.
jarosova55
Dojížděla jsem k němu až ze severočeského kraje, nikdy bych nechtěla patřit jinam.
jindra
Pana doktora znám již řadu let.Je to opravdový profesionál,vždy mně poskytne pomoc.Cítím se u něj v bezpečí a v dobrých rukou lékaře.Je to člověk na správném místě.Moc mu děkuji za vše a všem Vám ho vřele doporučuji.
Z
Zuzana K.
Přijde mi jako velmi dobrý, slušně vystupující lékař, který mi velmi pomohl v nouzi nejvyšší. Nemám dojem, že by nad pacienty ofňoval nos, naopak, podání ruky a představení se pacientovi stále nění v české medicíně běžné.
Problémy nebagatelizuje, snaží se o pochopení a o pomoc, jak problémy konstruktivně řešit.
Krom toho má příjemný hlas a je klidný, jak už zde někdo psal, což uklidňuje nás, kteří v klidu nejsme :-)
Mně sedl. Doporučuji.• • •
Hanka
Jsem s ním velmi spokojená.
Tohoto lékaře znám od roku 1997 a můžu ho jen chválit a doporučit!!! Pan doktor je vysoce inteligentní člověk, je oběktivní, své práci rozumí, má rád lidi, je laskavý, obětavý, empatický, vlídný, trpělivý, tolerantní, pozitivně smýšlející, spravedlivý, má široký rozhled.
Na pana doktora si nenechám "šáhnout". Je hrozně hodný a pomůže mi se vším. Mám ho ráda. Lucie
Velice vstřícný, ohleduplný odborník.Velice si cením toho, že pan doktor nenechá své pacienty dlouho čekat a dodržuje objednací časy. To je pro nás nemocné úžasná výhoda
Pan doktor je velice vnímavý, slušný a profesionální.