Jankovcova 788/16, 1. patro, Praha 170 00
Od 1. 6. 2026 je ordinace z Krejcárku přestěhována na adresu Jankovcova 788/16, Holešovice.
Přečtěte si více11/06/2026
Praha 1 adresa
Více informací na internetových stránkách: www.dhcentrum.cz. Neváhejte se prosím objednat i k mým milým kolegyním - k dentálním hygienistkám Anně Schneiderové a Evě Slezákové, nyní již mají také svůj kalendář. Na ordinační bělení rezervujte 2 termíny po sobě a uveďte to do poznámek. Na domácí bělení stačí 1 termín a též to uveďte do poznámek. Více informací o cenách za ošetření na: http://www.dhcentrum.cz/stranka/6/cenik/ Vzdělání: střední ekonomická škola střední zdravotnická škola – pomaturitní kvalifikační studium vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky – absolutorium Kvalifikace, kurzy: registrovaná diplomovaná dentální hygienistka s osvědčením k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu v oboru dentální hygienistka člen asociace dentálních hygienistek ČR účast na vzdělávacích akcí: Řešení neodkladných stavů v ordinaci zubního lékaře, Chirurgie parodontu, Víkendová dentální hygiena od A- Z, Dentální hygiena současnosti, Kongres pražské dentální dny, Parodontologické dny ve Špindlerově mlýně, Vinohradské dentální dny, odborné konference a sněmy ADH ČR, odborné školení na domácí a na ordinační bělení zubů – certifikát bělení technikou Zoom advanced power
Jankovcova 788/16, 1. patro, Praha 170 00
Přečtěte si více11/06/2026
Nejčastěji zmiňované pacienty
zkušená dentální hygienistka,
milá, k ústní dutině šetrná, vše vysvětlila.Zatím moje nejlepší zkušenost.
Zuzana Schneiderová
Dobrý den, moc Vám děkuji za hezké hodnocení.
Vždycky příjemná návšteva. Paní hygienistka je moc milá. Vždycky všechno vysvětlí a výsledek mluví za vše.
Celková spokojenost s hygienou, paní Schneiderová je skvělá.
Paní Schneiderová je prostě profík,chodím k ni 12.rok a neměnila bych. Děkuji.
Dokonalá a precizní práce. Dentální hygiena byla profesionální a citlivá. A hlavně lidský a empatický přístup. Rozhodně doporučuji každému
Paní Schneiderová je vždy velmi milá, a ošetření je šetrné a laskavé. Velmi doporučuji
Milá, zkušená hygienistka. Poradila mi, zodpověděla otázky.
Vzdy vse super, chodim sem uz nejaky ten patek, p. Schneiderová je pecliva a i citlivejsi povahy budou zde jako v perince.
Dokonalá a precizní práce. Dentální hygiena byla profesionální. Určitě doporučuji.
Paní doktorku navštěvuji pravidelně už několik let a musím říct, že je naprosto úžasná. Nejenže je odbornicí na svém místě, ale zároveň je neuvěřitelně milá, empatická a lidská. Vždy si najde čas vše vysvětlit, má trpělivý přístup a člověk se u ní cítí opravdu v dobrých rukou.
Její péče je precizní, profesionální a zároveň velmi citlivá – což je v oblasti dentální hygieny obrovsky důležité. Díky ní se návštěva ordinace stala něčím, na co se člověk vlastně i těší.
Moc děkuji za vše a rozhodně doporučuji každému, kdo hledá nejen kvalitní péči, ale i lidský přístup, který dnes není samozřejmostí.