Zdeňka Kobierská
Praktický lékař pro dospělé

V Aleji 722, Karviná 73401

Jsem dlouholetá pacientka. Péče výborná. Spolehlivá. Ochotná. Sestřička milá, veselá. Vždy připravená pomoct.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Příjemná, milá, empatická a důsledná.

• příjemná,s pochopením a uznáním,vždy vychází pacientům vstříc

• komu se nezda panu doktorka nebo jeji sestřička tak at jdou jinam maji přece i jine možnosti.a na nektere lidi třeba vzýt i hul ne jenom je slovne upozornit

Velmi dobrá, ale velmi drahá.

• Oprava.Nevšiml jsem při psaní mého názoru že jsem nezadal své hodnocení.

• Z

S paní doktorkou jsem velmi spokojený.Je to žena na správném místě.Své práci velmi dobře rozumí.Doporučil bych ji všem pacientům.Se svou zdravotní sestřičkou jsou výborný tým profesionálu.Vůbec nesouhlasím s názorama některých nespokojených pacientú.

Pani Doktorka velmi ochotna a umi lečit sestra nepřijemna měla by svoji hubu držet na uzdě

Paní doktorka podle toho jak má náladu tak i ordinuje ale největším problémem je sestra která by měla mít na svou nevymáchanou pusu zbrojní pas její chování už odrazuje od vstupu do čekárny všechny pacienty...možná je to záměr

• PERFEKTNÍ PRAKTIK,ODBORNÍK NA SVÉM MÍSTĚ.OCHOTNÁ,MILÁ,ČLOVĚK.