Stanislav Tomášek
Praktický lékař pro dospělé

Cidlinská 2/8, Liberec 46015

MUDr. Tomášek: Lékař s pochopením pro pacienta (vyslechne všechny starší pacienty) a lidský... Bohužel, vyšší věk už je někdy trochu znát... Jinak hodnotím velmi dobře! Dcera je vynikající pokračovatelkou svého otce!

• Poslal pacienta s tlakem 180/80 autobusem na EKG.To Vám přijde pečlivé a zkušené.V ordinaci už nemá co dělat takový doktor,když nepozná infarkt.V nemocnici ihned volali rychlou a dost se divili.

• poslal s tlakem pacienta s tlakem 180/80 do nemocnice autobusem.Byl to infarkt!!Pan doktor může být rád že pacient má tuhý kořínek.Pacient si o to déle,ale poležel v nemocnici.

• I když je už v pokročilém věku,stále výborný,spolehlivý,zkušený, s porozuměním pro pacienty,tak,jak má být praktický lékař.Své "řemeslo"ovládá na jedničku!

• Dlouholetá zkušenost, pozitivní přístup, kdykoliv bylo potřeba vyšel vstříc, setkával jsem se jen s respektem.

• Docela dobrý, ale morous. Jeho dcera vede na celé čáře.

• Spolehlivý.

• Doporučuji, je zodpovědný a umí.

• O

Výborný lékař, maximální spokojenost.

O NIKOHO SE NEZAJÍMÁ, VEDE POUZE DLOUHÉ HOVORY S DŮCHODCEMA O RODINNÝCH PROBLÉMECH