MUDr. Radka Weisserová

Pardubice 1 adresa

Radka Weisserová
Sam. ordinace PL - stomatologa

Školská 228, Pardubice 53353

Vynikající lékařka, chodím k ní již přes 25 let a vždy bylo vše profesionální .

• A

Paní doktorka moc hodná, snaží se vždy problém vyřešit co nejohleduplněji k pacientovi. I když má nějaké speciální požadavky, nebo se bojí. Skvěle si s ní i popovídáte, takže odvede pozornost od zákroku. Ale zbytečně nezdržuje, objednání vždy na čas, nikdy žádné zpoždění. Jsem velmi spokojená a i když jsem se přestěhovala do Brna, za paní doktorkou ráda zajedu. Nechci měnit.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

Zubaře jsem se vždy bála, ale paní doktorka to svým přístupem k pacientovi změnila. Je příjemná, milá, ochotná... Zákrok vždy vysvětlí. Při poslední návštěvě mi zachránila zub před vytržením. Je prostě super, stejně tak i sestřička.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

• Paní doktorka je skvělá,chodíme k ní se synem několik let a jsme oba spokojeni. Škoda, že nepřibírá nové pacienty.Hned bych jí doporučila několika známým.

• Sympatická, ochotně vše dobře vysvětlí.Nečeká se dlouho.Chodím tam už přes 10 let a je pořád stejně ochotná.

• Paní doktorka je veli ochotná,milá a vstřícná.Na ošetření u ní nečekáte a vždy odvede perfektní práci.Ceny jsou také přívětivé.

• Paní Dr, je vzdy ochtná, mila avstřícná. Obdivuji s jakým klidem vždy ošetřila naše děti,které nebylo vůbec jednoduché udržet na křesle.Jsem s mamželem -a sposta našich přátel/velmi spokojena s estetickým výsledkem její práce

• Jsem velice spokojena, paní doktorka je velice příjemná,citlivá a nenechá Vás trpět. Už chodím k Mudr. Waisserové 10let a nikdy mě nic nebolelo při zákroku jako v jiných ordinacích.

• rychlá, pečlivá a přitom bere ohled na citlivost.

• Paní doktorka je skvělá,super ženská.Je důsledná,vše vysvětlí.Čekací doba žádná.Je velmi trpělivá a usměvavá.Sestra je taky super.Díky paní doktorce jsem přestala mít strach ze zubařů,takže holky,jen tak dál.