Pavel Tkadleček
MephaCentrum,a.s.

Opavská 962/39, Ostrava 708 68

H&H Medica s.r.o., chirurgie

Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih, Ostrava 70030

Pan doktor, jeho kolega i sestřička jsou naprosto úžasní lidé.
    Odbornost, empatie, lidskost. Moc vám všem ještě jednou děkuji.

• MephaCentrum,a.s. Jiný  •

Příjemný člověk, lidské chování, odbornost. Člověk se s ním cítí dobře a to je u návštěvy lékaře hodně důležité.

• jiné místo Jiný  •

Výborný a velice pozitivně naladěný pan doktor. Určitě odborník na svém místě.Človek přijde do ordinace a hned na něj dýchá pozitivní nálada jak pana doktora tak i výborných sestřiček.

• MephaCentrum,a.s. Jiný  •

• Je to super doktor a chlap jak hora! Vždy velmi pozitivně naladěn v dobré náladě a v jeho péči se všechny úrazy hojí samy a rychle! Mám velmi pozitivní zkušenost s jeho léčbou a mohu ho jenom doporučit všem dobrým lidem!

• Pan doktor Tkadleček ,vynikající lékař a zlatý člověk .

• Mudr.Pavel Tkadleček je vynikající lékař s velkým srdcem, moc hodný a ochotný člověk s laskavým přístupem k celé naší rodině a určitě i ke všem pacientům, kteří ho navštěvují.Patří mu naše díky!!

• Pan doktor Tkadleček je nejen vynikající lékař, ale též hodný člověk s laskavým přístupem ke všem pacientům.

• N

Hodný , dobrý a vstřícný lékař.

• Opravdu vynikající doktor, pomůže. Skvělý přístup k pacientům

• Doktor Tkadleček je výborný doktor, vždycky se snaží pomoct je to opravdový profesionál.