Monika Hauptigová
Ordinace praktické lékařky pro dospělé

Papírová 525/10, Liberec 460 01

• Y

Naprosto skvělá doktorka, pečlivá, chytrá, hodná, kdyby existovalo víc takových lékařů, bylo by u nás lépe :) A sestřička je také úžasná, je vidět, že má práci i lidi ráda a je velmi šikovná. Obě vždy pomohou na jedničku.

• jiné místo Jiný  •

• Nejlepší lékařka a sestra!Vždy se snaží pomoci!Jsou usměvavé, lidské a i to je lékem!Všem mohu jen doporučit!

• Je to nejlepší doktorka a sestra též. To že některý lidi posle domů ať to jsou vyležet je jen proto, aby všem hned necpala léky. Obě jsou lidské a je s nimi sranda. Nepovyšují se nad Vámi a umí odlehčit situaci :) . Jsem na maximum spokojená :)

• J. Grepl
    Nemohu jinak než souhlasit s většinou zde již napsaného. Paní doktorka i sestřička jsou super a své práci rozumí. Mohu jen doporučit.

• Je to Nejhorší doktorka co znám, proto jsem už od ní odešel. Nenašla mi nikdy nic, a když jsem byl nemocný tak mě poslala se slovy běžte domů a vyležte se... Absolutní nezájem a hlavně vše rychle at má klid. Moje přítelkyně s ní byla taky nespokojená, při jakékoliv nemoci ji předepsala pouze ibalgin případně vyjmenovala řadu léků, které si měla v lékárně dle své úvahy pořídit sama. Ivan

• Jsem ráda, že jsem od paní doktorky odešla a lituji, že jsem to neudělala dávno. Po jejím vyšetření bylo vždy vše v pořádku i přes moje potíže a poměrně jasné příznaky na závažnější onemocnění. Moje nová praktická lékařka mi hned při první návštěvě udělala odběry a odhalila chronické selhání ledvin. Jana

• Paní doktorka i sestřička jsou profesionálové se skvělým přístupem k pacientům.Umějí vyléčit a ještě k tomu s humorem,což je velmi příjemné.

• Paní doktorka je nejlepší obvodní lékař/ka, kterou jsem kdy měla. Je to úžasný člověk a skvělý lékař. Jsem moc vděčná kamarádce, že mi ji doporučila! Míša

• Příjemná, laskavá, usměvavá, úslužná a vynikající odbornice. Endy

• Paní doktorku doma jmenujeme jako "Monču",je bezvadná,jak jako odborník,tak jako člověk.
    Je profesně velmi pečlivá a má supr přístup k pacientům.
    Takových lékařů by bylo třeba víc...
    Děkujeme "Mončo".....:-))