Markéta Vladyková
Ordinace

Česká 617, Liberec 463-12

Za mě úplně super doktorka..
    Bouzel teď nevím jak ji najít..

• Ordinace Jiný  •

• Pani doktorka neudelala jedine vysetreni ani test, s informaci o velke bolesti bricha, predchozim dni krecovy zachvat a problemy kolem tri tydnu...o par hodin pozdeji jsem byla hospitalizovana s vysokymi horeckami a akutnim zanetem ledviny. Odchazim a rozhodne nedoporucuji.

• Ordinace Akutni bolest bricha  •

• Výborná, vstřícná! Vyslechne si pozorně, s čím pacient přijde a řeší. Neodbyde človéka hned od dveří.M.V.

• Za mě i moji dceru mohu dávat jen kladné hodnocení. Vždy jsou milí a vstřícní. jsem velmi spokojená.

• Paní doktorka i sestřička jsou hodné vstřícné a hlavně trpělivé. Díky za to že je máme.Chodíme tam oba jak já tak manžel a opravdu jsem spokojeni tak jen doufáme,že to paní doktorka a sestřička vydrží s námi s pacienty.

• Dobrý den, dle mého názoru je skvělá. :-)

• Děkuji paní doktorce Vladykové i sestře Večeřové za odbornou péči i velmi vstřícné jednání.
    Nechodím k lékaři často,
    ale pokud potřebuji skutečně pomoci, odtud odcházím vždy spokojen.
    M. Havlišta.

• Paní doktorka je skvělá! Vždy okamžitě všechno řeší...Já jsem za sebe velmi spokojená a za paní doktorku Zaplatílkovou je to plnohodnotná náhrada!

Je sice mladičká a zkušenosti teprve sbírá.. Ale nic nenechává náhodě a řeší pečlivě opravdu každičký problém. Doporučuji... Jednou to bude se bude říkat, že je výborná lékařka, jen se nenechat odradit mladím :-)

• hrozné jednání.