přijímá nové pacienty

Psychoterapeut · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

Prosím, berte na vědomí, že termíny na ÚTERÝ jsou možné pouze ONLINE, ostatní dny osobně i online, dle Vaší preference. Volné terminy do kalendáře průběžně doplňuju. Obvykle cca 2 tydny předem. Tato platforma slouží pouze pro první objednání - další sezení si domlouváme společně.

Pracuju převážně s dospělou klientelou na obvyklých tématech - úzkostné a depresivní stavy, psychosomatika, životní krize, hranice a sebehodnota, osobní rozvoj.

Taky mám ráda práci s dospívaícími, indviduálně, i ve skupině. Mezi nejběžnějšími tématy, se kterými za mnou dospívající přichází jsou rodinné, kamarádské, či partnerské vztahy, případně otázky identity a orientace. Ve své praxi přijímám klienty od 13 let.

Při své práci vycházím z psychoanalytických základů, co znamená pochopit svoji minulost, a to, jak nás ovlivňuje. Vedle toho zapojuju techniky různých směrů - např. projektivní techniky, rozbor snů, ale i KBT techniky a práci s tělem. Za zásadní považuji vcítění a autentický zájem. Budu se Vás ptát, naslouchat, a společně s Vámi přemýšlet o všech souvislostech. Každý klient je jedinečný a terapie je bezpečný prostor a vztah, ve kterém se dá lépe porozumět tomu kdo jste, co potřebujete, a růst dál.

Ve volném čase mám ráda potulky Prahou, inspirativní příběhy, poznávání nových míst a lidí. Taky dobré jídlo, kulturu a umění, kontakt se zvířaty, plavání. Baví mě psaní poezie, moje práce a pocit, že jsem užitečná.

Více O mně

• Večerní online konzultace jednotlivec

Ľubica Mesarošová
Terapeutické centrum Psychea

Slezská 2033/11, Praha 2, Praha 120 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod
  • Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost

M.K

Profesionální přístup, ochota a vstřícnost. Doporučuji.

Petra L.

Skvělá spolupráce s dcerou i námi jako rodiči. Konzultace dceři moc pomáhají a je vidět, že se její stav zlepšuje. Paní doktorka je moc milá, vstřícná, profesionálně na vysoké úrovni a hlavně umí skvěle komunikovat s dospívajícími. Jednoznačně mohu doporučit.

Mgr. Ľubica Mesarošová

Děkuju a velice si toho vážím.

M.K.

Velice milá a empatická paní psycholožka, která vše od začátku klientovi jasně vysvětlí, snaží se pomoci, pohovor je veden ke správnému cíli, vše probíhá v příjemné atmosféře. Těším se na další spolupráci. A moc doporučuji.

K.

Každé jedno sedenie je výborné so zameraním na to čo práve človek potrebuje. Odporúčam.

• T

K paní psychoterapeutce docházím již několik měsíců a díky své empatii mi pomohla lépe chápat samu sebe i okolí. Mohu jen vřele doporučit.

• Č

Červenková

Velice děkuji, za pomoc mé dceři. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu se její psychický stav velmi zlepšil.

• V

VK

Paní psychoterapeutka je velice příjemná, docházím k ní 3 měsíce a jsem s ní velice spokojen. Oceňuji zejména vysokou empatii. Mohu jedině doporučit!

• Equita Therapy, z.s.  •

Paní psychoterapeutka je velmi příjemná, sympatická a empatická. Chodím k ní pravidelně a vždy se na sezení moc těším. Velmi dobře s člověkem vše probere a vytuší, čemu je potřeba se věnovat více. Po sezení si člověk vždy něco odnese nad čím může přemýšlet a v čem se v životě zlepšovat. I přes to, že jsem měla z prvního sezení velký strach a nevěděla, co očekávat, hned po příchodu se strachy rozplynuly. Za sebe moc doporučuji!

P.T.

Po dlouhé době v přesvedčení, že situaci zvládnu sám jsem se rozhodl, že vyhledám pomoc psychologa, trpěl jsem depresemi po rozvodu. Dostal jsem tip od známé na Mgr. L. Mesárošovou, která mi do 2 dnů poskytla termín. Byla velice příjemná. Okamžitě mi pomohla a vím, že se k ní budu vracet. Rozhodně doporučuju.

Klára H.

Lubica Mesarošová je profesionálka, které můžete důvěřovat. Je těžké se někomu otevřít a ještě těžší je najít někoho, kdo vám porozumí a pomůže. Paní Mesarošová je citlivá a ohleduplná. Vřele doporučuji.

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý večer, před rokem a půl mně zemřela doma v náručí manželka o kterou jsem se rok staral. Bylo jí 59 let, mně je 62. Byli jsme spolu 41 let. Samozřejmě na ni myslím a nikdy nezapomenu, ale nechci být do smrti sám, bez přítelkyně. Scházím se s ženou o patnáct let mladší.Má tři malé děti,…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Ľubica Mesarošová

Dobrý den, přečetla jsem si Váš dotaz, a ráda bych odpověděla na základě své odbornosti. V dotazu zmiňujete, že jste se zcela svodobně a vážně rozhodl navázat novou známost po smrti své ženy. Bohužel…

Dobrý den, chci se zeptat . Je mi 18 let, s přítelkyní jsem měl pohlavní stykcca 6x. Mám strach z toho abychom třeba nezklamal,většinou se stalo, že mirekce nevydrží a musí být třeba 10 min pauza. Nyní erekce nenastává vůbec, mám z toho nervy.kdyz jsem sám je vše v pořádku. Poradíte prosím co…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Ľubica Mesarošová

Dobrý den, přečetla jsem si Váš dotaz, a na základě své odbornosti bych ráda odpověděla. Zmiňujete, že s přítelkyní ste míval erekci, která se během styku ztratila a bylo potřeba styk přerušit.…

Prohlížet všechny odpovědi