Lenka Švancarová
Praktický lékař pro dospělé

Ječná 923/10, Liberec 46005

• Váš účet byl odstraněn

Jsem s paní doktorkou velmi spokojena. Nikdy nic nezanedbá, vždy vše pečlivě vyšetří, je velmi zodpovědná a zároveň empatická. Pacient se jí může svěřit a lze jí důvěřovat.
    Naprosto citlivý a individuální přístup, zdraví pacienta ji velmi zajímá.

Sestřička může občas působit trochu přísně, ale chová se naprosto profesionálně a je velmi milá, pokud se k ní i pacienti chovají mile.

K srdci mi přirostla i paní doktorka I. v atestační přípravě, která je také velmi pečlivá a zodpovědná. Jako by člověk přišel mezi anděly.
    Pacient je vždy řádně vyslechnut a vyšetřen, případně odeslán na specializované vyšetření.

• Praktický lékař pro dospělé • Jiný  •

V.Janoušek
    Příkladná pečlivost a trpělivost. Jsem velmi spokojen. K této lékařce chodíme celá rodina, takže bych to shrnul slovy "Rodinný lékař"

• Váš účet byl odstraněn

Velmi dobrá odbornost, zodpovědnost, korektnost a komunikativnost, to je pí MUDr. L. Švancarová.
    Děkuji za lékařskou péči a doporučuji.

Dana Lysáková

• Váš účet byl odstraněn

Mám jen ty nejlepší zkušenosti.Martin Kuběnka mohu vřele doporučit

• Váš účet byl odstraněn

Jsem moc ráda , že jsem se dostala k paní doktorce Švancarové . Je naprosto úžasná , pečlivá ,milá a je opravdu vidět že svou práci miluje. I sestřičku má velice příjemnou. Děkuji Domecká

• Váš účet byl odstraněn

Dlouhé čekací doby léčba bolestí antidepresívy i přes stěžování pacenta na bolesti léčba téměř žádná pouze dostupnými léčivy bez předpisu.Po 6 měsíční léčbě beze změn.Nová ordinace financovaná (dle mého názoru) body za návštěvy pacienta v ordinaci a nevyčerpané body za léčbu jelikož předepisuje medikamenty volně prodejné bez předpisu,Lidé v důchodu si k výše uvedené lékařce chodí popovídat do čekárny a s mudr. také .Poté čekací doba pacienta zaměstnaného.A názor si musí každý udělat sám

• Váš účet byl odstraněn

Nejlepší lékařka mého života, stoprocentní záruka perfektního vyšetření, prostě radost onemocnět.
    M. Kudrnáč.

• Váš účet byl odstraněn

Mám jen ty nejlepší zkušenosti.

• Váš účet byl odstraněn

Před léty, kdy v ordinaci ordinovala MUDr. Drahomíra Švancarová, jsem si říkal, že smí jít do důchodu, až já umřu. Že nechci chodit k jinému lékaři. Nyní, když jsem poznal paní doktorku Lenku Švancarovou, zjišťuji, že na světě není pečlivější, příjemnější a ochotnější lékař, než je ona. Jsem rád, že jsem v její péči. Sestru má již také jinou a jsem s ní a nejen já, velice spokojen.

• Pacient

gut

• •  •