Psychoterapeut · Více o specializacích

Číslo licence : 63638860

Jsem připravená vám být oporou, ať už se nacházíte v jakékoliv situaci. Můžete se spolehnout, že terapeutická sezení pro vás budou příjemnou součástí dne. Těším se na vás. Jsem psychoterapeutka ve výcviku, nabízím psychoterapii v podobě osobního setkání (aktuálně Praha 1, Malá Strana, Karmelitská 18) a v online podobě, na Google Meet. Psychoterapii se věnuju s velkým nadšením a ke každému klientovi přistupuji s respektem a pokorou. Budu se vám ráda věnovat, pokud se na mě obrátíte.

Věřím v to, že ať máte-li za sebou nebo před sebou jakýkoliv příběh, pomocí psychoterapie ho společně můžeme jedině vylepšit. Zaměřuji se na pozitivní směr spolupráce, hledám s klientem lepší cesty a radostnější pokračování jejich životního příběhu. Snažím se být co nejvíc autentická a co nejlépe na klienta napojená, vítám otevřenou spolupráci a společné vytváření oboustranné důvěry. Těší mě každá nová příležitost a zkušenost, vážím si vašeho zájmu. Nehodnotím, nesoudím, snažím se chápat a podporovat.

Více O mně

1 390 Kč

Online konzultace

Psychoterapie

Karmelitská 18, Malá strana, Praha 5, Praha 118 00

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Jindřiška Kleknerová, Dis.? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor