Ivana Jankovičová
Praktický lékař pro dospělé

Zakladatelská 22/975, Karviná 735 06

• jsem velmi spokojená s paní doktorkou. Nejen že je milá, příjemná a komunikativní, ale hlavně dokáže skvěle propojit tradiční léčbu s mezi lékaři méně obvyklými přístupy (homeopatie, čínská medicína, bylinky). Mohu jen doporučit všem, kdo se skutečně zajímají o své zdraví. Chodíme tam celá rodina.

• Skvělá doktorka, pokud nepotřebujete léčit. Napíše neschopenku, vyplní papíry, ale pokud obvodní doktorka věří víc na čajíčky, homeopatii, akupunkturu a podobně, asi bude někde chyba. Jsou věci, které alternativní medicínou lze řešit a jiné zase ne, na ty druhé tu máme doktory, že.. kromě paní doktorky Jankovičové.

• moc nej nej nej doktorka mam ju rad s pozdravem honza

• Paní doktorka je velice přijemná, milá a ve svém oboru skvělá.Má skvělý přístup k pacientům .Vždy po odborné stránce dovede poradit.Zkrátka skvělá paní doktorka která je na správném místě .Díky za vše pacientka Jana

• Vstřícná,dobře rozumí své práci, ochotná a lidská.

• Příjemná, ochotná, úžasné propojení klasické medicíny s přírodní.

• Je fakt skvělá, hodná milá a hlavně umí léčit.

• Na dotaz - spokojen, nespokojen, mohu konstatovat... samá chvála.

• Je to nej pani doktorka a mam ji rad dokaze Vam pomoct a jedna s Vami jako ze svym synem fakt dobra doktorka

• Paní doktorka hledá víc do počítače než na pacitenta.Neochotná a naprosto neprofesionální. 3x sem za ní šla s prosbou, že mám podezření na hypofunkci štítné žlázy. Paní doktorka mi jen tak "abyseneřeklo" sáhla na krk se slovy: To máte dobrý.... Bylo mi nevolno více a více, až mě odvezli do nemocnice. Tam mi z krve zjistili hrozné výsledky hormonu štítné žlázy a bohužel je to už celoživotně. Když jsem paní doktorku požádala o odběr krve tak mě odbyla slovy, že si připadá jako " U blbečků na dvorečku"...Tuhle osobu silně nedoporučuji!