Hana Hromádková
Zubní ordinace

Moskevská 1843, Kladno 27201

• K pani zubařce Hromádkove chodíme celá rodina už přes deset let. Je to profesionál. Vždy nám každému se vším pomohla. Je sice trošku drsnější a nemazli se s tím ale pomůže. Je pravda že dřív byla občas mírně nepříjemná ale za posledních pět let se i její chování k pacientům radikálně změnilo. Když přijdu do ordinace přivítá nás s úsměvem, popta se jak se máme atd. Její sestřička P. Valaskova je též velmi sympatická a milá paní. Ordinaci navštěvuji ráda a bez stresu. Můj dvouletý syn byl u paní zubařky už potřetí a chovala se k němu skvělé. Maličký ani nezaplakal a pusinku ji krásně otevře.

• Velmi nekomunikativní, odměřená. Do té doby, než jsem přišla k této doktorce jsem problémy se zuby neměla, ale paní doktorka se o ně postarala. Vyvrtala mi údajné 2 kazy na zubech a jeden mi zaplombovala a na druhý dala vložku, kterou mi tam nechala 1/2 roku. Nicméně ten zaplombovaný zub mě začal dost bolet, tak mi tam paní doktorka dala místo amalgámu bílou plombu. Bohužel mě zub opět bolel, tak jsem přišla opět s bolestí. Nechala mě čekat v čekárně s bolestí a nakonec mě stejně odmítla, že to nestihne (přitom jsem se s ní předem telefonicky domluvila). Zbytečně jsem trpěla 6 měsíců bolestí. Vyřešila jsem to přestupem k jinému stomatologovi a je mi lépe.

• Paní doktorka Hromádková je absolutní profesionál. Nesetkala jsem se nikdy s tak úžasným přístupem k pacientovi. Můj syn ji miluje a já jsem šťastná, že takhle skvělou doktorku jsem pro něj našla.
    Sestřička též vstřícná. Do této ordinace je radost chodit!
    Chodím k ní více než 15 let - a ráda.

Jarmila

• Profesně velmi dobrá. Rázná, ne moc komunikativní. Dodržování hygienických předpisů slabší. Požadované doplatky za ošetření mírně nadstandartní. Ordinace i čekárna nové klimatizované. Ale co naděláte zubařú je velmi málo, tak kde vzít jiného.

Chodim k pani zubarce Hromadkove skoro 8 let a jsem velice spokojena. I kdyz jak rikate nekdy je razantnejsi ale o to vice si pacient vazi sveho chrupu a stara se o nej. Mela jsem zuby ve spatnem stavu o 2 jsem dokonce prisla. Ted uz dochazim pravidelne a jsem spokojena.

• Pani doktorku uz navstěvuji uz od doby kdy pracovala na dole Nosek a byla to prvni zubařka ke které jsem měl a mám absolutní důvěru. Byla a je přísná na docházku a snad i tím mě přinutila navštěvovat ordinaci pravidelně. Její chování k pacientům velmi vstřícné a svoji práci odvádí na velmi profesionální úrovni.Člověk se v její ordinaci nestresuje obavami ze zákroku dlouhé hodiny čekáním v čekárně.Těch positiv je daleko více.

• Pani doktorka je sice prisnejsi a obcas raznejsi, ale je to potreba, aby clovek zacal brat peci o ustni dutinu vazne. Mne velice pomohla a diky ni mam stale vsechny zuby a vim jak o ne pecovat.

• Díky této lékařce mám zuby v bezvadném stavu. Chybi jen maličkost, je přestěhována an jinou adresu

• Naprostá spojenost, pani zubařka je profesionál, člověk na svém místě. Přešla jsem k ní asi před pěti lety a nemůžu si stěžovat. Někdy má poněkud "drsné" postupy, které jsou ale potřeba, aby člověk o své zuby dbal.

• Profesionalni vystupovani,skradka odbornik na svem miste.